Tilausten tietosuoja-asetusten muuttaminen

Voit asettaa kanavatilauksesi julkisiksi tai yksityisiksi. Oletusasetus on yksityinen.

• Yksityinen: Kun tilaukset ovat yksityisiä, muut käyttäjät eivät näe tilaamiasi kanavia. Tilisi ei tällöin myöskään näy kanavan tilaajaluettelossa, vaikka olisit tilannut kanavan.
  • Julkinen: Kun tilaukset ovat julkisia, muut käyttäjät näkevät tilaamasi kanavat. Tilauksesi näkyvät kanavasivullasi, ja tilisi näkyy tilaamiesi kanavien tilaajaluettelossa

Kanavatilausten määrittäminen julkisiksi tai yksityisiksi

1. Kirjaudu YouTubeen.
  2. Klikkaa profiilikuvaasi  oikeassa yläreunassa.
  3. Valitse Asetukset Settings
  4. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Tietosuoja.
  5. Valitse Tykkäykset ja tilaukset ‑osiossa valintaruutu Pidä kaikki tilaukseni yksityisinä tai poista sen valinta.
  6. Klikkaa Tallenna.