Rediger privatlivsindstillingerne for dit abonnement

Du kan vælge, om andre skal kunne se, hvilke kanaler du abonnerer på, ved hjælp af indstillingerne Offentlig eller Privat. Som standard er alle indstillinger angivet til private.

• Privat: Når dine abonnementer er angivet til private, kan ingen andre brugere se, hvilke kanaler du abonnerer på. Din konto vises ikke på en kanals liste over abonnenter, selvom du abonnerer på den.
  • Offentlig: Når dine abonnementer er angivet til offentlige, kan andre brugere se, hvilke kanaler du abonnerer på. Dine abonnementer angives på din kanalside, og din konto er opført på listen over abonnenter for de kanaler, du abonnerer på.

Gør dine kanalabonnementer offentlige eller private

1. Log ind på YouTube.
  2. Klik på dit profilbillede øverst til højre .
  3. Klik på Indstillinger Settings
  4. Vælg Privatliv i menuen til venstre.
  5. Markér eller fjern markeringen i afkrydsningsfeltet Hold alle mine abonnementer private under "Likes og abonnementer".
  6. Klik på Gem.

Skjul dit antal abonnenter

Hvis du skjuler dit antal af abonnenter, vil andre på YouTube ikke kunne se det. Du kan stadig se dit antal abonnenter i YouTube Studio.

1. Log ind på din Google-konto.
  2. Gå til YouTube Studio.
  3. Klik på Indstillinger og så Kanal og så Avancerede indstillinger.
  4. Under "Antal abonnenter" skal du fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet "Vis antallet af personer, der abonnerer på min kanal."
  5. Klik på Gem.