Rediger privatlivsindstillingerne for dit abonnement

Du kan vælge at gøre de kanaler, du abonnerer på, offentlige eller private. Som standard er alle indstillinger angivet til private.

• Privat: Når dine abonnementer er angivet til private, kan ingen andre brugere se, hvilke kanaler du abonnerer på. Din konto vises ikke på en kanals liste over abonnenter, selvom du abonnerer på den.
  • Offentlig: Når dine abonnementer er angivet til offentlige, kan andre brugere se, hvilke kanaler du abonnerer på. Dine abonnementer angives på din kanalside, og din konto er opført på listen over abonnenter for de kanaler, du abonnerer på.

Gør dine kanalabonnementer offentlige eller private

1. Log ind på YouTube.
  2. Klik på dit profilbillede øverst til højre .
  3. Klik på Indstillinger Settings
  4. Vælg Privatliv i menuen til venstre.
  5. Markér eller fjern markeringen i afkrydsningsfeltet Hold alle mine abonnementer private under "Likes og abonnementer".
  6. Klik på Gem.