Rediger privatlivsindstillingerne for dit abonnement

Abonner på YouTube Viewers-kanalen for at få de seneste nyheder, opdateringer og tips.

Du kan vælge, om andre skal kunne se, hvilke kanaler du abonnerer på, ved hjælp af indstillingerne Offentlig eller Privat. Som standard er alle indstillinger angivet til private.

• Privat: Når dine abonnementer er angivet til private, kan ingen andre brugere se, hvilke kanaler du abonnerer på. Din konto vises ikke på en kanals liste over abonnementer, selvom du abonnerer på den.
    Bemærk! Hvis du deltager i en livechat, der kun er for abonnenter, vil andre seere kunne se, at du abonnerer på kanalen.
  • Offentlig: Når dine abonnementer er angivet til offentlige, kan andre brugere se, hvilke kanaler du abonnerer på. Dine abonnementer kan ses på din kanals startside. Din konto angives på listen over abonnenter for de kanaler, du abonnerer på.

Gør dine kanalabonnementer offentlige eller private

1. Log ind på YouTube på en computer.
  2. Klik på dit profilbillede øverst til højre.
  3. Klik på Indstillinger .
  4. Vælg Privatliv i menuen til venstre.
  5. Aktivér eller deaktiver Hold alle mine abonnementer private.