Canviar la configuració de privadesa de les subscripcions

Pots triar si vols que les teves subscripcions a canals siguin públiques o privades. De manera predeterminada, totes les opcions de configuració estan definides com a privades.

• Privada: si les subscripcions estan definides com a privades, cap altre usuari pot veure els canals a què t'has subscrit. El teu compte no es mostra a la llista de subscriptors d'un canal encara que t'hi hagis subscrit.
    Nota: si participes en un xat en directe exclusiu per a subscriptors, els altres espectadors veuran públicament que estàs subscrit al canal.
  • Pública: si les subscripcions estan definides com a públiques, els altres usuaris poden veure els canals a què t'has subscrit. Les subscripcions figuren a la pàgina d'inici del teu canal. El teu compte es mostra a la llista de subscriptors de tots els canals a què t'has subscrit.

Configurar les subscripcions a canals com a públiques o privades

1. Inicia la sessió a YouTube.
  2. A la part superior dreta, fes clic a la teva foto de perfil .
  3. Fes clic a Configuració Settings
  4. Al menú de l'esquerra, selecciona Privadesa.
  5. Activa o desactiva Vull mantenir com a privades totes les meves subscripcions.

Amagar el nombre de subscriptors

Si amagues el teu nombre de subscriptors, no serà visible públicament per a les altres persones a YouTube. Podràs continuar consultant-lo a YouTube Studio.

1. Inicia la sessió al teu Compte de Google.
  2. Ves a YouTube Studio.
  3. Fes clic a Configuració i, a continuació, Canal i, a continuació, Configuració avançada.
  4. A "Nombre de subscriptors", desmarca "Mostra el nombre de persones subscrites al meu canal".
  5. Fes clic a Desa.