Canviar la configuració de privadesa de les subscripcions

Pots fer que les teves subscripcions a canals siguin públiques o privades. De manera predeterminada, la configuració està definida com a privada.

• Privada: si les subscripcions estan definides com a privades, cap altre usuari pot veure els canals als quals t'has subscrit. El teu compte no es mostra a la llista de subscriptors dels canals encara que t'hi hagis subscrit.
  • Pública: si les subscripcions estan definides com a públiques, els altres usuaris poden veure els canals als quals t'has subscrit. La pàgina del teu canal inclou una llista de les teves subscripcions i el teu compte es mostra a la llista de subscriptors de tots els canals als quals t'hagis subscrit.

Configurar les subscripcions a canals com a públiques o privades

1. Inicia la sessió a YouTube.
  2. A la part superior dreta, fes clic a la teva foto de perfil .
  3. Fes clic a Configuració Settings
  4. Al menú de l'esquerra, selecciona Privadesa.
  5. A "M'agrades i subscripcions", marca o desmarca la casella Mantén com a privades totes les meves subscripcions.
  6. Fes clic a Desa.