Verander jou intekening se privaatheidinstellings

Teken in op die YouTube Viewers-kanaal vir die jongste nuus, opdaterings en wenke.

Jy kan kies om kanale waarop jy ingeteken is privaat of publiek te maak. Alle instellings is by verstek op privaat gestel.

• Privaat: Wanneer jou intekeninge op privaat gestel is, kan ander gebruikers nie sien op watter kanale jy inteken nie. Jou rekening wys nie op ’n kanaal se intekenaarlys nie, selfs al is jy ingeteken.
    Let wel: As jy aan ’n regstreekse klets slegs vir intekenaars deelneem, sal ander kykers in die openbaar sien jy is op die kanaal ingeteken.
  • Publiek: Wanneer jou intekeninge op publiek gestel is, kan ander gebruikers sien op watter kanale jy inteken. Jou intekeninge word op jou kanaaltuisblad gelys. Jou rekening word gelys op die Intekenaarlys vir enige kanaal waarop jy inteken.

Maak jou kanaalintekeninge publiek of privaat.

1. Meld op ’n rekenaar by YouTube aan.
  2. Klik jou profielfoto regs bo .
  3. Klik Instellings .
  4. Kies Privaatheid op die linkerkieslys.
  5. Skakel Hou al my intekeninge privaat aan of af.