Upload 3D-videoer

Du kan uploade og afspille 3D-videoer som enten rektangulære 3D-videoer, VR180 eller 360 3D (VR-videoer).

YouTube understøtter side om side-stereoopsætningen venstre-højre (LR) for 3D-videoer. Videoen skal indeholde stereometadata som:

• st3d-felt i .mov/.mp4,
  • StereoMode-element konfigureret til side om side-LR i .mkv/.webm eller
  • FPA-metadata i H264 SEI-overskrifter

Hvis din 3D-video ikke har 3D-metadata, kan du tilføje dem ved hjælp af din foretrukne videoredigeringssoftware, f.eks. Sony Vegas Pro eller GoPro Studio. Du kan også bruge FFmpeg-værktøjet.

H.264-kodet video i .mov- eller .mp4-container

ffmpeg -i input_file.mkv -vcodec libx264 -x264opts "frame-packing=3" output_file.mp4

Matroska- og WebM-video

ffmpeg -i input_file.mkv -c copy -metadata:s:v:0 stereo_mode=1 output_file.mkv

Bemærk! Når du har uploadet en video med tags, afspilles den kun som 3D, når den er færdigbehandlet. Inden da afspilles indholdet side om side (dvs. ikke i 3D).