Laai 3D-video’s op

Jy kan 3D-video’s as reghoekige 3D-video’s, VR180 of 360-3D (VR-video’s) oplaai en terugspeel.

YouTube ondersteun links-regs- (LR-) stereo-uitleg langs mekaar vir 3D-video’s. Die video moet stereometadata bevat as:

• st3d-boks in .mov/.mp4,
  • StereoMode-element gestel as LR langs mekaar in .mkv/.webm, of
  • FPA-metadata in H264 SEI-opskrifte

As jou 3D-video nie 3D-metadata het nie, kan jy dit byvoeg met gebruik van voorkeursagteware vir videoredigering, soos Sony Vegas Pro of GoPro Studio. Jy kan ook die FFmpeg-nutsding gebruik.

H.264-geënkodeerde video in .mov- of .mp4-houer

ffmpeg -i input_file.mkv -vcodec libx264 -x264opts "frame-packing=3" output_file.mp4

Matroska- en WebM-video

ffmpeg -i input_file.mkv -c copy -metadata:s:v:0 stereo_mode=1 output_file.mkv

Let wel: Nadat ’n video met die merkers opgelaai is, sal dit slegs as 3D terugspeel nadat dit ten volle verwerk is. Voor dit sal dit langs mekaar speel (met ander woorde, nie in 3D nie).

Was dit behulpsaam?

Hoe kan ons dit verbeter?
Search
Vee soektog uit
Maak soekkassie toe
Hoofkieslys
true
Deursoek Hulpsentrum