Kanaler som flyttats till varumärkeskonton

Ändringar av konton som skapades före 2014

Kanaler som skapades före 2014 hade inte tillgång till alla funktioner som nu är tillgängliga för nya konton. För att alla kanaler ska ha samma funktioner har vi uppdaterat din kanal genom att ansluta den till ett varumärkeskonto. Din kanal har samma namn, videor och prenumeranter som tidigare men tillåter en separat identitet. Den här identiteten gör att ditt eget namn och din e-postadress inte är synliga för allmänheten.

Om du inte är säker på vilken typ av konto du har kan du kontrollera på YouTube.

Vad har ändrats?

• Din YouTube-kanal är nu automatiskt ansluten till ett varumärkeskonto. Nu kan din YouTube-kanal ha ett annat namn och foto än Google-kontot.
  • Nu har du full åtkomst till kommentarsfunktionen och möjlighet att ändra kanalnamnet och lägga till kanalansvariga.
  • Din e-postadress kan synas i vissa kanalinställningar, men den visas inte offentligt. Läs mer om hur du kan hantera dina YouTube-kanaler.
  • Din kanal har samma innehåll som tidigare. Om du inte kan hitta din kanallista eller en prenumeration kan du försöka byta konton med hjälp av kontoväxlaren.
Obs! När du använder varumärkeskontot kan du se en ovanlig e-postadress, som kanalnamnet-1234@pages.plusgoogle.com, på vissa ställen. Det är ingen riktig e-postadress, utan bara en identifierare för varumärkeskontot. Du kan ha ett varumärkeskonto även om Google+ inte längre är tillgängligt.
E-postaviseringar för YouTube-kanalen skickas till den aviseringsadress du ställt in för varumärkeskontot.