Kanaler som er overført til merkevarekontoer

Endringer for kontoer som ble opprettet før 2014

Kanaleiere som opprettet kanalen sin før 2014, hadde ikke tilgang til alle funksjonene som nå er tilgjengelige for nye kontoer, for disse kanalene. For å sikre at du har tilgang til de samme funksjonene som andre kanaler, har vi oppdatert kanalen din ved å koble den til en merkevarekonto. Kanalen din har samme navn, videoer og abonnenter som før, men du får også en separat identitet, slik at det personlige navnet ditt og e-postadressen din ikke er synlige for offentligheten.

Hvis du er usikker på hva slags konto du har, kan du sjekke på YouTube.

Hva er endret?

• YouTube-kanalen din er nå automatisk koblet til en merkevarekonto. Dette innebærer at YouTube-kanalen din har et annet navn og et annet bilde enn Google-kontoen din.
  • Du har nå full tilgang til å kommentere, endre kanalnavnet ditt og legge til kanaladministratorer.
  • Du kan hende du ser e-postadressen din på noen av kanalinnstillingssidene dine, men den vises ikke offentlig. Finn ut hvordan du administrerer YouTube-kanalene dine.
  • Kanalen din har samme innhold som tidligere. Hvis du ikke finner kanallisten eller et bestemt abonnement, kan du prøve å bytte kontoer med kontoveksleren.
Merk: Når du bruker merkevarekontoen, kan det hende at du ser en uvanlig e-postadresse noen steder – som kanalnavn-1234@pages.plusgoogle.com. Dette er ikke en ekte e-postadresse, men en identifikator for merkevarekontoen. Du kan ha en merkevarekonto selv om Google+ ikke lenger er tilgjengelig.
E-postvarsler for YouTube-kanalen sendes til adressen du har angitt for varsler for merkevarekontoen.