Kanaler som er overført til merkevarekontoer

Endringer for kontoer som ble opprettet før 2014

Kanaler som ble opprettet før 2014, hadde ikke tilgang til alle funksjonene som er tilgjengelige for nye kontoer nå. For å sikre at du har tilgang til de samme funksjonene som andre kanaler, har vi oppdatert kanalen din ved å knytte den til en merkevarekonto. Kanalen din har samme navn, videoer og abonnenter som før, men du får også en separat identitet. Denne identiteten innebærer at navnet ditt og e-postadressen din ikke er offentlig synlig.

Hvis du er usikker på hva slags konto du har, kan du sjekke på YouTube.

Dette er endret:

Merk: Når du bruker merkevarekontoen, kan det hende du ser en uvanlig e-postadresse noen steder – som kanalnavn-1234@pages.plusgoogle.com. Dette er ikke en ekte e-postadresse, det er bare en identifikator for merkevarekontoen. Du kan ha en merkevarekonto selv om Google+ ikke er tilgjengelig lenger.
E-postvarsler for YouTube-kanalen sendes til adressen du har angitt for varsler for merkevarekontoen.