Kanalen die zijn overgezet naar merkaccounts

Wijzigingen in accounts die vóór 2014 zijn gemaakt

Kanalen die vóór 2014 zijn gemaakt, hadden geen toegang tot alle functies die nu beschikbaar zijn voor nieuwe accounts. Omdat we alle kanalen de beschikking willen geven over dezelfde functies, hebben we je kanaal geüpdatet door het te koppelen aan een merkaccount. Je kanaal heeft nog steeds dezelfde naam, video's en abonnees, maar kan nu een afzonderlijke identiteit hebben. Deze identiteit zorgt ervoor dat je eigen naam en e-mailadres niet zichtbaar zijn voor het publiek.

Als je niet zeker weet welk type account je hebt, kun je dat op YouTube controleren.

Wat er is gewijzigd:

• Je YouTube-kanaal is nu automatisch gekoppeld aan een merkaccount. Je kunt voor je YouTube-kanaal nu een andere naam en foto instellen dan voor je Google-account.
  • Je hebt nu volledige toegang en kunt reageren, je kanaalnaam of gebruikersnaam wijzigen en kanaalbeheerders toevoegen.
  • Je ziet je e-mailadres mogelijk op sommige pagina's met kanaalinstellingen, maar dit adres wordt niet openbaar weergegeven. Bekijk meer informatie over het beheren van je YouTube-kanalen.
  • De content op je kanaal is nog steeds hetzelfde. Als je je kanaallijst of een abonnement niet kunt vinden, kun je van account wisselen met de accountschakelaar.
Opmerking: Als je het merkaccount gebruikt, zie je op sommige plaatsen mogelijk een ongebruikelijk e-mailadres, zoals kanaalnaam-1234@pages.plusgoogle.com. Dit is geen echt e-mailadres, maar een ID voor het merkaccount. Ook nu Google+ niet meer beschikbaar is, kun je een merkaccount hebben.
E-mailmeldingen voor het YouTube-kanaal worden gestuurd naar het adres voor meldingen dat je kunt instellen voor het merkaccount.