Bränditileille siirretyt kanavat

Muutokset ennen vuotta 2014 luotuihin tileihin

Ennen vuotta 2014 luoduilla kanavilla ei ole ollut käytettävissä kaikkia niitä ominaisuuksia, jotka uusilla tileillä on. Tarjotaksemme kaikille kanaville samat ominaisuudet olemme päivittäneet kanavasi ja yhdistäneet sen bränditiliin. Kanavasi nimi, videot ja tilaajat pysyvät ennallaan, mutta sen identiteetti on erillään sinusta niin, että nimesi ja sähköpostiosoitteesi eivät näy julkisesti.

Jos et ole varma, minkälainen tili sinulla on, voit tarkistaa sen YouTubesta.

Mikä on muuttunut?

Huom. Kun käytät bränditiliä, saatat myös nähdä joissain paikoissa epätavallisen sähköpostiosoitteen, kuten channel-name-1234@pages.plusgoogle.com. Se ei ole oikea sähköpostiosoite vaan bränditilin tunniste. Bränditilejä voi olla käytössä, vaikka Google+ ei ole enää käytettävissä.
YouTube‑kanavan sähköposti‑ilmoitukset lähetetään bränditilille valittuun ilmoitusosoitteeseen