Kanale is na handelsmerkrekeninge gemigreer

Veranderinge aan rekeninge wat voor 2014 geskep is

Kanale wat voor 2014 geskep is, het nie toegang gehad tot alle kenmerke wat nou vir nuwe rekeninge beskikbaar is nie. Om seker te maak dat alle kanale dieselfde kenmerke het, het ons jou kanaal opgedateer deur dit aan ’n handelsmerkrekening te koppel. Jou kanaal het dieselfde naam, video’s en intekenare as voorheen, maar laat ’n aparte identiteit toe. Met die identiteit is jou persoonlike naam en e-posadres nie sigbaar vir die publiek nie.

As jy nie seker is watter soort rekening jy het nie, kan jy op YouTube kyk.

Wat verander het:

• Jou YouTube-kanaal is nou outomaties aan ’n handelsmerkrekening gekoppel. Jou YouTube-kanaal kan nou ’n ander naam en foto as jou Google-rekening hê.
  • Jy het nou volle toegang om opmerkings te maak, jou kanaalnaam of YouTube-naam te verander en kanaalbestuurders by te voeg.
  • Jy sal dalk jou e-posadres in sommige van jou kanaalinstellings sien, maar dit word nie aan die publiek gewys nie. Kom meer te wete oor hoe om jou YouTube-kanale te bestuur.
  • Jou kanaal sal dieselfde inhoud as voorheen hê. As jy nie jou kanaallys of ’n intekening kan vind nie, probeer om rekeninge te verander deur die rekeningwisselaar te gebruik.
Let wel: Wanneer jy die handelsmerkrekening gebruik, sal jy dalk ook ongewone e-posadresse op sommige plekke sien, soos kanaalnaam-1234@pages.plusgoogle.com. Dit is nie ’n werklike e-posadres nie, dit is net ’n identifiseerder vir die handelsmerkrekening. Jy kan ’n handelsmerkrekening hê, al is Google+ nie meer beskikbaar nie.
E-poskennisgewings vir die YouTube-kanaal gaan na die kennisgewingadres wat jy kan opstel vir die handelsmerkrekening.