Kjøp en Superchat-melding

Superchat er en morsom måte skapere og fans kan kommunisere på under en direktechat. Du kan kjøpe Superchat-meldinger, som fremheves i direktechatten.

Finn ut mer om tilgjengelighet og systemkrav.

Du kan donere til en kvalifisert ideell organisasjon via Super Chat for Good. Finn ut mer

Superchat-meldinger skiller seg ut fra andre meldinger på to måter:

• Superchat-meldingen fremheves med en farge.
  • Superchat-meldingen forblir i chatvisningen en viss tid, avhengig av beløpet du har valgt.
Tilgjengelighet

Superchat er for tiden tilgjengelig på følgende steder:

• Argentina
  • Australia
  • Østerrike
  • Hviterussland
  • Belgia
  • Bolivia
  • Bosnia-Hercegovina
  • Brasil
  • Bulgaria
  • Canada
  • Chile
  • Colombia
  • Costa Rica
  • Kypros
  • Tsjekkia
  • Danmark
  • Den dominikanske republikk
  • Ecuador
  • El Salvador
  • Finland
  • Frankrike
  • Tyskland
  • Hellas
  • Guatemala
  • Honduras
  • Hongkong
  • Ungarn
  • India
  • Irland
  • Italia
  • Japan
  • Luxembourg
  • Makedonia
  • Malta
  • Mexico
  • Nederland
  • New Zealand
  • Nicaragua
  • Norge
  • Panama
  • Paraguay
  • Peru
  • Filippinene
  • Polen
  • Portugal
  • Romania
  • Russland
  • Senegal
  • Slovakia
  • Slovenia
  • Sør-Afrika
  • Sør-Korea
  • Spania
  • Sverige
  • Sveits
  • Taiwan
  • Uganda
  • Storbritannia
  • USA
  • Uruguay

Finn ut hvordan du endrer stedsinnstillingen din.

Foreta et kjøp

Superchat-meldinger kan koste fra USD 0,99 til USD 500 (dette prisområdet kan variere avhengig av lokal valuta). Når du foretar et kjøp, kan du velge hvor mye du ønsker å bruke på Superchat-meldingen din.

Slik fungerer Superchat

Følg denne veiledningen for å foreta et kjøp på en datamaskin eller i mobilappen:

1. Velg dollartegnet i en direktechat. Chatten må være synlig, og mobilenheten må holdes i stående retning.
  2. Velg Send en Superchat-melding.
  3. Dra glidebryteren eller skriv inn ønsket verdi for å velge et beløp.
    • Du ser dette i lokal valuta.
    • Fargen og tidtakeren som er festet øverst i chatfeeden, varierer avhengig av hvor mye du betaler.
  4. Skriv inn en melding (valgfritt).
  5. Velg Kjøp og send.
  6. Følg veiledningen for å fullføre kjøpet.

Når du har kjøpt en Superchat-melding, viser en nedtelling den gjenværende tiden for Superchat-meldingen din i chatvisningen. Skaperen og/eller YouTube kan avslutte chatten eller direktesendingen før tiden din i chatvisningen er utløpt. Superchat-meldinger kan ikke overføres mellom videoer.

Merk: Superchat-meldingene dine, brukernavnet ditt og kanalikonet ditt er synlig for alle – det samme gjelder kjøpssummen. Denne informasjonen kan også være tilgjengelig på kanalen via YouTube Data API-et vårt. I likhet med alt annet innhold på YouTube må Superchat-meldinger du sender, være i samsvar med retningslinjene for brukere.

Kjøpsgrenser

Kjøp på mindre enn USD 5 (eller tilsvarende i lokal valuta) vises ikke i chatvisningen.

Du kan bruke opptil USD 500 per dag eller USD 2000 (eller tilsvarende i lokal valuta) per uke på Superchat-meldinger og Super Stickers.

Chatmoderering

Alle chatmeldinger, inkludert tekst og grafikk, kan modereres av skapere og YouTube. Modererte chatmeldinger kan når som helst bli fjernet fra visningen av deg og/eller andre, av hvilken som helst grunn og uten forvarsel.

Du kan også fjerne Superchat-meldinger som du har kjøpt og sendt. Velg Fjern på menyen > Fjern.

Superchat-meldinger som er moderert eller fjernet, refunderes ikke. Hvis du lurer på noe, kan du kontakte brukerstøtten for YouTube eller ta en titt på refusjonsretningslinjene våre.

Retningslinjer for Superchat

I likhet med alt annet innhold på YouTube må Superchat-meldingene du sender, overholde retningslinjene for brukere

Du må også fortsette å overholde alle gjeldende lover i overensstemmelse med vilkårene for bruk av YouTube. Penger du bruker på Superchat-meldinger, kan behandles ulikt avhengig av lovene som gjelder for deg og aktivitetene dine. Du har ansvar for å forstå og fullt ut overholde alle gjeldende lover – inkludert lovbestemmelser som påvirker adgangen din til å kjøpe Superchat-meldinger.