Super Chat- ja Super Stickers ‑ostosten tiedot

Huom. YouTuben Android-sovelluksella ostetut uudet Super Chatit, Super Stickerit ja Superkiitokset laskutetaan joissain tapauksissa Google Playn kautta. Tämä muutos ei vaikuta hintaan vaan ainoastaan laskutustapaan. Osoitteesta pay.google.com voit katsoa uudet veloitukset ja tarkistaa, miten sinua laskutetaan.

Tutustu Super Chat ‑viestien ja Super Stickerien ostamiseen.

Järjestelmävaatimukset
Super Chat ‑viestit näkyvät YouTubessa tietokoneella ja mobiilisovelluksissa. Yhteensopivia selaimia ovat Internet Explorer 11+, Chrome 36+, Safari 9+, FireFox 35+, Edge ja Opera 23+.
Super Stickerit näkyvät tietokoneella YouTubessa ja joissakin YouTube-sovelluksissa. Yhteensopivia selaimia ovat Internet Explorer 11+, Chrome 36+, Safari 9+, FireFox 35+, Edge ja Opera 23+.
Huom. Super Chattia ja Super Stickereitä ei voi käyttää mobiiliselaimilla.

Hyvitykset

Vapaaehtoisia Super Chat- ja Super Stickers ‑maksuja ei palauteta. Katso lisätietoja YouTuben hyvityskäytännöistä. Jos sinulla on ongelmia tai maksuihin liittyviä kysymyksiä, ota yhteyttä tukitiimiimme.

Muista, että Super Chat ‑viestit ja Super Stickerit on tarkoitettu henkilökohtaiseen viestintään sisällöntuottajan kanssa. Katso lisätietoja YouTuben maksettua mainossisältöä koskevista käytännöistä ja ilmoitusvelvoitteista.

Kuitit

Sinulle lähetetään sähköpostitse kuitti ostoksestasi, kun Super Chat- tai Super Stickers ‑ostos on maksettu.