Se i fullskjermmodus

Med fullskjermmodus kan du se videoer som fyller hele skjermen.

Use full screen mode to improve your YouTube viewing experience

Abonner på YouTube Viewers-kanalen for å få siste nytt, oppdateringer og tips.

Se i fullskjerm

Slik ser du på innhold mens enheten er horisontal:

1. Trykk på videoen du vil se på.
  2. Trykk på fullskjermikonet nederst i videospilleren, eller sveip opp på videoen.
  3. Snu enheten så den er horisontal.

Slik ser du på innhold mens enheten er vertikal:

1. Gå til videoen du vil se på.
  2. Sveip nedover hvor som helst under videospilleren.

Avslutt fullskjerm

1. Trykk på videoen.
  2. Trykk på fullskjermikonet nederst i videospilleren for å avslutte fullskjerm, eller sveip ned på videoen. Hvis du er på mobilnettstedet, trykker du på Lukk .

For å avslutte fullskjerm mens enheten er vertikal, sveip opp.

Hvis fullskjermmodus ikke fungerer

Hvis du ser på YouTube-videoer på andre nettsteder enn YouTube, er det ikke sikkert at du kan bruke fullskjermalternativet.