Se i fullskjermmodus

Med fullskjermmodus kan du se videoer som fyller hele skjermen.

Se i fullskjerm

1. Gå til videoen du vil se.
  2. Klikk på Fullskjerm nederst til høyre i videospilleren.

Når du er i fullskjermmodus, kan du rulle for å se kommentarer og de neste videoene i køen. Rull opp igjen for å skjule alt annet enn videoen.

Avslutt fullskjerm

1. Klikk på ikonet for å avslutte fullskjerm nederst til høyre i videospilleren.
  2. Eller dobbeltklikk på videoen.

Hvis du har problemer med å spille av videoer, må du sjekke at du har den nyeste versjonen av nettleseren.

Hvis fullskjermmodus ikke fungerer

Hvis du ser på videoer på andre nettsteder enn YouTube, kan det hende muligheten til å se i fullskjermmodus er slått av.