Se i fullskjermmodus

Med fullskjermmodus kan du se videoer som fyller hele skjermen.

Video viewing basics

Abonner på YouTube Viewers-kanalen for å få siste nytt, oppdateringer og tips.

Se i fullskjerm

1. Gå til videoen du vil se på.
  2. Klikk på fullskjermikonet nederst til høyre i videospilleren.

Når du er i fullskjermmodus, kan du rulle for å se kommentarer og de neste videoene i køen. Rull opp igjen for å skjule alt annet enn videoen.

Avslutt fullskjerm

For å avslutte fullskjermvisningen, klikk på ikonet for å avslutte fullskjerm nederst til høyre i videospilleren. Du kan også dobbeltklikke på videoen for å avslutte fullskjermvisningen.

Hvis du har problemer med å spille av videoer, må du sjekke at du har den nyeste versjonen av nettleseren.

Hvis fullskjermmodus ikke fungerer

Hvis du ser på YouTube-videoer på andre nettsteder enn YouTube, er det ikke sikkert at du kan bruke fullskjermalternativet.