Op volledig scherm kijken

Gebruik de modus 'Volledig scherm' als je video's op volledig scherm wilt bekijken.

Volg de onderstaande instructies voor de YouTube-app of mobiele site.

YouTube-app

Op volledig scherm kijken

1. Ga naar de video die je wilt bekijken.
  2. Tik onder in de videospeler op het pictogram voor volledig scherm .

Volledig scherm sluiten

Tik onder in de videospeler op het pictogram voor het afsluiten van een volledig scherm .

Mobiele site

Op volledig scherm kijken

1. Ga naar de video die je wilt bekijken.
  2. Tik op de videospeler.
  3. Tik onder in de videospeler op het pictogram voor volledig scherm .

Volledig scherm sluiten

Tik onder in de videospeler op het pictogram voor het afsluiten van een volledig scherm .

Volledig scherm werkt niet

Als je een YouTube-video op een andere website bekijkt, is het mogelijk dat je de video niet op volledig scherm kunt kijken. De eigenaar van de website heeft deze optie dan uitgeschakeld.