Op volledig scherm kijken

Gebruik de modus 'Volledig scherm' als je video's op volledig scherm wilt bekijken.

Op volledig scherm kijken

1. Ga naar de video die je wilt bekijken.
  2. Klik onder in de videospeler op het pictogram voor volledig scherm .

In de modus voor volledig scherm kun je omlaag scrollen om reacties te bekijken en te zien welke video's hierna worden afgespeeld. Scroll weer omhoog om alles behalve de video te verbergen.

Volledig scherm sluiten

Klik onder in de videospeler op het pictogram om de modus voor volledig scherm te sluiten. Je kunt ook op Esc op je toetsenbord drukken.

Controleer als je problemen ondervindt met het bekijken van video's of je de meest recente versie van je browser hebt.

Volledig scherm werkt niet

Als je een YouTube-video op een andere website bekijkt, is het mogelijk dat je de video niet op volledig scherm kunt kijken. De eigenaar van de website heeft deze optie dan uitgeschakeld.