Op volledig scherm kijken

Gebruik de modus 'Volledig scherm' als je video's op volledig scherm wilt bekijken.

Op volledig scherm kijken

1. Ga naar de video die je wilt bekijken.
  2. Klik rechtsonder in de videospeler op het icoon voor volledig scherm .

Als je op volledig scherm kijkt, kun je omlaag scrollen om reacties te bekijken en te zien welke video's hierna worden afgespeeld. Scroll weer omhoog om alles behalve de video te verbergen.

Volledig scherm afsluiten

1. Klik rechtsonder in de videospeler op het icoon voor het afsluiten van volledig scherm .
  2. Je kunt ook dubbelklikken op de video.

Heb je problemen bij het bekijken van video's? Controleer dan of je de meest recente versie van je browser gebruikt.

De modus 'Volledig scherm' werkt niet

Als je op andere websites dan YouTube video's bekijkt, is de optie om video's op volledig scherm te bekijken mogelijk uitgeschakeld.