Op volledig scherm kijken

Gebruik de modus 'Volledig scherm' als je video's op volledig scherm wilt bekijken.

Volg de onderstaande instructies voor de YouTube-app of mobiele website.

YouTube-app

Op volledig scherm kijken

1. Ga naar de video die je wilt bekijken.
  2. Tik onder in de videospeler op het pictogram voor volledig scherm .

Als de beeldverhouding van je apparaat groter is dan 16:9, kun je ook inzoomen om de video op volledig scherm weer te geven.

1. Ga naar de video waarbij je wilt zoomen.
  2. Raak het videoscherm met twee vingers aan en beweeg je vingers van elkaar af.
Opmerking: Apparaten met een beeldverhouding groter dan 16:9 zijn relatief langer en smaller dan telefoons met een standaard beeldverhouding. 16:9 wordt meestal 'breedbeeld' genoemd en is de meestgebruikte beeldverhouding voor mobiele apparaten, tv's en computermonitoren. Deze verhouding is de internationale standaard voor HDTV.

Volledig scherm sluiten

Tik onder in de speler op het pictogram voor het afsluiten van een volledig scherm .

Mobiele site

Op volledig scherm kijken

1. Ga naar de video die je wilt bekijken.
  2. Tik op de videospeler.
  3. Tik onder in de videospeler op het pictogram voor volledig scherm .

Volledig scherm sluiten

Tik onder in de videospeler op het pictogram voor het afsluiten van een volledig scherm .

Volledig scherm werkt niet

Als je een YouTube-video op een andere website bekijkt, is het mogelijk dat je de video niet op volledig scherm kunt kijken. De eigenaar van de website heeft deze optie dan uitgeschakeld.