Op volledig scherm kijken

Gebruik de stand Volledig scherm als je video's op volledig scherm wilt bekijken.

Use full screen mode to improve your YouTube viewing experience

Abonneer je op het YouTube Viewers-kanaal voor het laatste nieuws, updates en tips.

Op volledig scherm kijken

Als je je apparaat horizontaal houdt:

1. Tik op de video die je wilt ontdekken.
  2. Tik onder in de videospeler op Volledig scherm .
  3. Draai je apparaat naar de horizontale positie.

Als je je apparaat verticaal houdt:

1. Ga naar de video die je wilt ontdekken.
  2. Swipe omlaag onder de videospeler.

Inzoomen:

1. Ga naar de video waarbij je wilt zoomen.
  2. Raak het videoscherm met 2 vingers aan en knijp om in te zoomen.

Als je wilt inzoomen, moet de beeldverhouding van je apparaat groter zijn dan 16:9.

Volledig scherm afsluiten

1. Tik op de video.
  2. Tik onder in de speler op Volledig scherm sluiten .

Als je je apparaat verticaal houdt, swipe je omhoog om het volledige scherm te sluiten.

De stand Volledig scherm werkt niet

Als je YouTube-video's bekijkt op andere websites dan YouTube, is de optie voor volledig scherm misschien niet beschikbaar.