Modus 'Volledig scherm'

Gebruik de modus 'Volledig scherm' als je video's op volledig scherm wilt bekijken.

Volg de onderstaande instructies voor de YouTube-app of mobiele site.

YouTube-app

Op volledig scherm kijken

1. Ga naar de video die je wilt bekijken.
  2. Tik onder in de videospeler op het pictogram voor volledig scherm .

Volledig scherm sluiten

Tik onder in de speler op het pictogram voor volledig scherm sluiten .

Mobiele site

Op volledig scherm kijken

1. Ga naar de video die je wilt bekijken.
  2. Tik op de videospeler.
  3. Tik onder in de videospeler op het pictogram voor volledig scherm .

Volledig scherm sluiten

Tik onder in de videospeler op het pictogram voor volledig scherm sluiten .