Volledig scherm

Als je wilt overschakelen op volledig scherm, klik je op het pictogram voor volledig scherm in de benedenhoek van de videospeler. Om het volledige scherm af te sluiten, druk je op Esc op je toetsenbord of klik je nogmaals op het pictogram voor volledig scherm.

Als video's niet goed worden weergegeven in volledig scherm, controleer dan of je over de meest recente versie van Adobe Flash Player beschikt. Ga voor meer informatie en hulp naar de ondersteuning van Adobe.

Op mobiele apparaten schakel je over op volledig scherm door eerst het videoscherm en vervolgens het pijlpictogram of pictogram voor volledig scherm Full screen aan te raken.