Volledig scherm

Bij het afspelen van een video kun je uit drie verschillende formaten kiezen: standaard, grote speler of volledig scherm. Als je wilt overschakelen naar volledig scherm, klik je op het pictogram voor volledig scherm onder in de hoek van de videospeler. Druk om het volledige scherm af te sluiten op Esc op je toetsenbord of klik nogmaals op het pictogram Volledig scherm.

Als video's niet goed worden weergegeven in volledig scherm, controleer dan of je over de meest recente versie van Adobe Flash Player beschikt. Ga voor meer informatie en hulp naar de ondersteuning van Adobe.

Op mobiele apparaten kun je naar volledig scherm overschakelen door eerst het videoscherm aan te raken en vervolgens het pijlpictogram in Android of het Full screen pictogram voor volledig scherm in iOS aan te raken.