Katso koko näytön tilassa

Koko näytön tilassa voi katsoa videoita koko näytön täyttävässä koossa.

Noudata alla olevia ohjeita YouTube-sovellukselle tai ‑mobiilisivustolle.

YouTube-sovellus

Katsominen koko näytöllä

1. Avaa video, jota haluat katsoa.
  2. Napauta videosoittimen alaosasta koko näytön painiketta .

Laitteilla, joiden kuvasuhde on suurempi kuin 16:9, videoita voi myös zoomata siten, että ne täyttävät koko näytön.

1. Siirry videoon, jonka haluat zoomata.
  2. Liikuta kahta sormea erilleen toisistaan videonäytöllä.
Huom. Laitteilla, joiden kuvasuhde on suurempi kuin 16:9, näytön korkeus suhteessa leveyteen on suurempi kuin tavallisissa puhelimissa. 16:9 eli laajakuvasuhde on mobiililaitteiden, televisioiden ja tietokonenäyttöjen yleisin kuvasuhde ja kansainvälinen HDTV-vakiomuoto.

Poistuminen koko näytön tilasta

Napauta soittimen alaosasta koko näytön tilan sulkemispainiketta .

Mobiilisivusto

Katsominen koko näytöllä

1. Avaa video, jota haluat katsoa.
  2. Napauta videosoitinta.
  3. Napauta videosoittimen alaosasta koko näytön painiketta .

Poistuminen koko näytön tilasta

Napauta videosoittimen alaosasta koko näytön tilan sulkemispainiketta .

Jos koko näytön tila ei toimi

Jos katsot YouTube-videota toisella sivustolla ja koko näytön tila ei toimi, verkkosivun omistaja on voinut poistaa asetuksen käytöstä.