Koko näytön tilassa katselu

Koko näytön tilassa voi katsoa videoita koko näytön täyttävässä koossa.

Katsominen koko näytöllä

1. Avaa video, jota haluat katsoa.
  2. Klikkaa videosoittimen oikeasta alakulmasta koko näytön painiketta .

Koko näytön tilassa näet kommentit ja seuraavat videot vierittämällä. Palaa videonäkymään vierittämällä ylös.

Koko näytön tilasta poistuminen

1. Klikkaa videosoittimen oikeasta alakulmasta koko näytön tilan sulkemispainiketta
  2. tai kaksoisklikkaa videota.

Jos videoiden katselu tuottaa ongelmia, varmista, että käytät selaimesi uusinta versiota.

Jos koko näytön tila ei toimi

Jos katsot videoita muulla kuin YouTuben verkkosivulla, koko näytön tilan käyttö ei välttämättä ole mahdollista.