Katso koko näytön tilassa

Koko näytön tilassa voi katsoa videoita koko näytön täyttävässä koossa.

Seuraavat ohjeet koskevat YouTube-sovellusta ja ‑mobiilisivustoa.

YouTube-sovellus

Videon katsominen koko näytöllä

1. Avaa video, jota haluat katsoa.
  2. Napauta videosoittimen alaosasta koko näytön painiketta .

Koko näytön tilasta poistuminen

Napauta videosoittimen alaosasta koko näytön tilan sulkemispainiketta .

Mobiilisivusto

Videon katsominen koko näytöllä

1. Avaa video, jota haluat katsoa.
  2. Napauta videosoitinta.
  3. Napauta videosoittimen alaosasta koko näytön painiketta .

Koko näytön tilasta poistuminen

Napauta videosoittimen alaosasta koko näytön tilan sulkemispainiketta .

Jos koko näytön tila ei toimi

Jos katsot YouTube-videota toisella sivustolla ja koko näytön tila ei toimi, verkkosivun omistaja on voinut poistaa asetuksen käytöstä.