Se videoer i fuld skærm

I fuld skærm kan du se videoer, der fylder hele skærmen.

Video viewing basics

Abonner på YouTube Viewers-kanalen for at få de seneste nyheder, opdateringer og tips.

Se i fuld skærm

1. Find den video, du vil se.
  2. Klik på Fuld skærm nederst til højre i videoafspilleren.

Når du er i fuldskærmstilstand, kan du rulle for at få adgang til kommentarer og for at se de næste videoer. Rul tilbage for at skjule alt på nær videoen.

Afslut fuld skærm

Hvis du vil afslutte fuld skærm, skal du nederst til højre på videoafspilleren klikke på Afslut fuld skærm . Du kan også dobbeltklikke på videoen for at afslutte.

Hvis du har problemer med at se videoer i fuld skærm, skal du sikre dig, at du har den seneste version af din browser.

Hvis fuldskærmstilstand ikke fungerer

Hvis du ser YouTube-videoer på andre websites end YouTube, er det måske ikke muligt at vælge fuld skærm.