Veure contingut en mode de pantalla completa

El mode de pantalla completa et permet mirar vídeos que ocupen tota la pantalla.

Use full screen mode to improve your YouTube viewing experience

Subscriu-te al canal YouTube Viewers per rebre les novetats, els consells i les notícies més recents.

Mirar contingut en pantalla completa

Per mirar contingut amb el dispositiu en posició horitzontal:

1. Toca el vídeo que vols veure.
  2. A la part inferior del reproductor de vídeo, toca Pantalla completa o llisca cap amunt al vídeo.
  3. Gira el dispositiu en posició horitzontal.

Per mirar contingut amb el dispositiu en posició vertical:

1. Ves al vídeo que vols veure.
  2. Fes lliscar el dit cap avall per sota del reproductor de vídeo.

Sortir de la pantalla completa

1. Toca el vídeo.
  2. A la part inferior del reproductor de vídeo, toca Surt de la pantalla completa o llisca cap avall al vídeo. Si ets al lloc web per a mòbils, toca Tanca .

Per sortir de la pantalla completa amb el dispositiu en posició vertical, llisca cap amunt.

Si el mode de pantalla completa no funciona

Si mires vídeos de YouTube en llocs web que no són YouTube, és possible que no hi hagi l'opció de pantalla completa.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda