Veure contingut en mode de pantalla completa

El mode de pantalla completa et permet mirar vídeos que ocupen tota la pantalla.

Video viewing basics

Subscriu-te al canal YouTube Viewers per rebre les novetats, els consells i les notícies més recents.

Mirar contingut en pantalla completa

1. Ves al vídeo que vols mirar.
  2. A la part inferior dreta del reproductor de vídeo, fes clic a Pantalla completa .

En mode de pantalla completa, pots desplaçar-te per accedir als comentaris i consultar quins són els vídeos següents. Torna a desplaçar-te cap amunt per amagar-ho tot menys el vídeo.

Sortir de la pantalla completa

Per sortir de la pantalla completa, a la part inferior dreta del reproductor de vídeo, fes clic a Surt de la pantalla completa . També pots fer doble clic al vídeo per sortir-ne.

Si tens problemes per veure vídeos, assegura't que tinguis la versió més recent del navegador.

Si el mode de pantalla completa no funciona

Si mires vídeos de YouTube en llocs web que no són YouTube, és possible que no hi hagi l'opció de pantalla completa.