Kyk in volskermmodus

Met volskermmodus kan jy video’s kyk wat jou hele skerm beslaan.

Video viewing basics

Teken in op die YouTube Viewers-kanaal vir die jongste nuus, opdaterings en wenke.

Kyk in volskerm

1. Gaan na die video wat jy wil kyk.
  2. Klik Volskerm onder regs op die videospeler.

Wanneer jy in volskermmodus is, kan jy rollees vir toegang tot opmerkings en om te kyk watter video’s kom volgende. Rollees weer op om alles behalwe die video te versteek.

Verlaat volskerm

Klik Verlaat Volskerm onder regs op die videospeler om volskerm te verlaat . Jy kan ook die video dubbelklik om dit te verlaat.

As jy sukkel om video’s te kyk, moet jy seker maak dat jy die mees bygewerkte weergawe van jou blaaier het.

As volskermmodus nie werk nie

As jy YouTube-video’s op ander webwerwe as YouTube kyk, kan daar dalk nie ’n volskermopsie wees nie.