Kyk in volskermmodus

Met volskermmodus kan jy video’s kyk wat jou hele skerm beslaan.

Use full screen mode to improve your YouTube viewing experience

Teken in op die YouTube Viewers-kanaal vir die jongste nuus, opdaterings en wenke.

Kyk in volskerm

Om te kyk terwyl jou toestel horisontaal is:

1. Tik op die video wat jy wil kyk.
  2. Tik aan die onderkant van die videospeler op Volskerm of swiep op oor die video.
  3. Draai jou toestel horisontaal.

Om te kyk terwyl jou toestel vertikaal is:

1. Gaan na die video wat jy wil kyk.
  2. Swiep afwaarts enige plek onder die videospeler.

Verlaat volskerm

1. Tik op die video.
  2. Tik aan die onderkant van die videospeler op Verlaat Volskerm of swiep af oor die video. Tik op Maak Toe  as jy op die mobielwerf is.

Swiep op om volskerm te verlaat terwyl jou toestel vertikaal is.

As volskermmodus nie werk nie

As jy YouTube-video’s op ander webwerwe as YouTube kyk, kan daar dalk nie ’n volskermopsie wees nie.