Lösa in ett presentkort eller en kod på YouTube

Du kan betala med YouTube-presentkort och koder på YouTube. När du löser in presentkortet eller koden ökas ditt saldo i Google Play.Du kan sedan använda saldot och betala för:

• YouTube Premium
  • YouTube Music Premium
  • YouTube TV
  • Filmer och tv-program på YouTube
  • Digitalt innehåll på Google Play.

Läs mer om saldot i Google Play här.

Så här köper du ett presentkort i Mexiko

Du kan köpa presentkort hos många återförsäljare i Mexiko, till exempel i många Oxxo-butiker, till ett värde av 100, 300 eller 600 MXN.

Så här köper du en presentkod i USA

Du kan köpa ett YouTube-presentkort i form av en digital kod på Amazon till valfritt värde mellan 25 och 100 USD.

Obs! Om du redan betalar för ett YouTube Premium-medlemskap via Apple måste du avbryta YouTube-medlemskapet och vänta tills det upphör. Sedan kan du betala för ett nytt YouTube Premium-medlemskap med saldot från presentkortet på youtube.com/premium.

Lösa in presentkortet eller koden på YouTube

1. Logga in på det Google-konto där du vill lösa in presentkortet.
  2. Besök webbadressen på presentkortet eller öppna youtube.com/redeem.
  3. Ange koden på presentkortet.
  4. Klicka på Nästa.
  5. Om du vill använda saldot direkt väljer du vad du vill köpa.Välj saldot i Google Play som betalningsmetod.
  6. Slutför transaktionen genom att klicka på Köp.

Lägga till pengar i saldot i Google Play för att betala för ett befintligt YouTube-medlemskap

1. Logga in på det Google-konto där du vill lösa in presentkortet.
  2. Besök webbadressen på presentkortet eller öppna youtube.com/redeem.
  3. Ange koden på presentkortet.
  4. Klicka på Nästa.

När du har löst in presentkortet ser du till att du har valt det som betalningsmetod för medlemskapet i YouTube Premium, YouTube Music Premium eller YouTube TV:

1. Logga in på payments.google.com.
  2. Hitta YouTube-medlemskapet och välj Hantera.
  3. Klicka på Ändra betalningsmetod under Hur du betalar.
  4. Välj Google Play-saldot.
  5. Klicka på Spara.

Begära återbetalning av presentkort eller kod

Om du vill begära återbetalning kontaktar du Amazon eller återförsäljaren du köpte presentkortet hos.
Obs! För att du ska kunna använda ett presentkort måste det ha utfärdats i samma land eller region som anges i ditt Google-konto. Om du får ett meddelande om att YouTube-presentkort inte är giltiga i ditt land/din region kontrollerar du att landet/regionen på presentkortet stämmer överens med landet/regionen du bor i. Om du måste ändra adress eller land/region i Google-kontot kanske du inte kan använda det befintliga saldot i Google Play.