Løs inn et YouTube-gavekort eller en YouTube-gavekode

Bruk et YouTube-gavekort eller en YouTube-gavekode til å foreta kjøp på YouTube. Når du løser inn et gavekort eller en gavekode, legges det aktuelle beløpet til i Google Play-saldoen din.Du kan bruke denne saldoen til å betale for følgende:

• YouTube Premium
  • YouTube Music Premium
  • YouTube TV
  • filmer og TV-programmer på YouTube
  • digitalt innhold på Google Play

Les mer om Google Play-saldoer.

Slik kjøper du gavekort i Mexico

Du kan kjøpe gavekort fra en rekke forhandlere i Mexico, deriblant mange Oxxo-butikker. Gavekortene har en verdi på MXN 100, 300 eller 600.

Slik kjøper du gavekoder i USA

Du kan kjøpe YouTube-gavekort i form av en digital kode på Amazon. Du kan selv velge et beløp mellom USD 25 og 100.

Merk: Hvis du allerede har et YouTube Premium-abonnement som faktureres via Apple, må du si opp YouTube-abonnementet og vente til det utløper. Deretter kan du bruke Google Play-saldoen fra gavekortet til for eksempel å betale for et nytt YouTube Premium-abonnement via youtube.com/premium.

Løs inn YouTube-gavekortet ditt eller YouTube-gavekoden din

1. Logg på Google-kontoen du vil bruke til å løse inn gavekortet.
  2. Gå til nettadressen du finner på gavekortet, eller gå til youtube.com/redeem.
  3. Skriv inn koden som står på gavekortet.
  4. Klikk på Neste.
  5. Hvis du ønsker å bruke saldoen med det samme, velger du det du ønsker å kjøpe.Velg Google Play-saldoen som betalingsmåte.
  6. Klikk på Kjøp for å fullføre transaksjonen.

Fyll på Google Play-saldoen din for å betale for et eksisterende YouTube-abonnement.

1. Logg på Google-kontoen du vil bruke til å løse inn gavekortet.
  2. Gå til nettadressen du finner på gavekortet, eller gå til youtube.com/redeem.
  3. Skriv inn koden som står på gavekortet.
  4. Klikk på Neste.

Når du har løst inn gavekortet, må du sørge for at det er valgt som betalingsmåte for YouTube Premium-, YouTube Music Premium- eller YouTube TV-abonnementet ditt.

1. Logg på payments.google.com.
  2. Finn det betalte YouTube-abonnementet ditt, og velg Administrer.
  3. Under «Slik betaler du» klikker du på Endre betalingsmåten.
  4. Velg Google Play-saldoen din.
  5. Klikk på Lagre.

Be om refusjon for et gavekort eller en gavekode

Kontakt Amazon eller forhandleren som solgte gavekortet, for å be om refusjon.
Merk: For at du skal kunne bruke et gavekort, må landet/regionen du har registrert i Google-kontoen din, samsvare med landet/regionen der gavekortet tilbys. Hvis du ser en melding om at YouTube-gavekort ikke kan brukes der du befinner deg, må du sjekke at landet/regionen gavekortet gjelder for, samsvarer med landet/regionen du bor i. Hvis du må endre adresse eller hjemland/-region i Google-kontoen din, er det ikke sikkert du kan bruke den eksisterende Google Play-saldoen din.