Løs inn et YouTube-gavekort eller en YouTube-gavekode

Bruk et YouTube-gavekort eller en YouTube-gavekode til å foreta kjøp på YouTube. Når du løser inn et gavekort eller en gavekode, legges det aktuelle beløpet til i Google Play-saldoen din. Du kan bruke denne saldoen til å betale for

• YouTube Premium
  • YouTube Music Premium
  • YouTube TV
  • filmer og TV-serier på YouTube
  • digitalt innhold på Google Play
  • kanalmedlemskap
  • Superchat and Super Stickers (på mobilenheter)

Finn ut mer om Google Play-saldoer. Hvis du opplever problemer med Google Play-saldoen din, kan du kontakte brukerstøtten for Google Play.

Slik kjøper du gavekort i Mexico

Du kan kjøpe gavekort fra en rekke forhandlere i Mexico, deriblant mange Oxxo-butikker. Gavekortene har en verdi på MXN 100, 300 eller 600.

Løs inn et YouTube-gavekort eller en YouTube-gavekode

1. Logg på Google-kontoen du vil bruke til å løse inn gavekortet.
  2. Gå til nettadressen du finner på gavekortet, eller gå til youtube.com/redeem.
  3. Skriv inn koden som står på gavekortet.
  4. Klikk på Neste.
  5. Hvis du ønsker å bruke saldoen med det samme, velger du det du ønsker å kjøpe. Velg Google Play-saldoen som betalingsmåte.
  6. Klikk på Kjøp for å fullføre transaksjonen.

Fyll på Google Play-saldoen din for å betale for et eksisterende YouTube-abonnement.

1. Logg på Google-kontoen du vil bruke til å løse inn gavekortet.
  2. Gå til nettadressen du finner på gavekortet, eller gå til youtube.com/redeem
  3. Skriv inn koden som står på gavekortet.
  4. Klikk på Neste.

Når du har løst inn gavekortet, må du sørge for at det er valgt som betalingsmåte for YouTube Premium-, YouTube Music Premium- eller YouTube TV-abonnementet ditt.

1. Logg på payments.google.com.
  2. Finn det betalte YouTube-abonnementet ditt, og velg Administrer.
  3. Under «Slik betaler du» klikker du på Endre betalingsmåten.
  4. Velg Google Play-saldoen din.
  5. Klikk på Lagre.

Be om refusjon for et gavekort eller en gavekode

Kontakt Amazon eller forhandleren gavekortet ble kjøpt fra, for å be om refusjon.
Merk: For at du skal kunne bruke et gavekort, må landet/regionen du har registrert i Google-kontoen din, samsvare med landet/regionen der gavekortet tilbys. Hvis du ser en melding om at YouTube-gavekort ikke kan brukes der du befinner deg, må du sjekke at landet/regionen gavekortet gjelder for, samsvarer med landet/regionen du bor i. Hvis du må endre adresse eller hjemland/-region i Google-kontoen din, er det ikke sikkert du kan bruke den eksisterende Google Play-saldoen din.