Een cadeaukaart of code voor YouTube inwisselen

Gebruik een YouTube-cadeaukaart of -code voor aankopen op YouTube. Als je je cadeaukaart of code inwisselt, wordt je Google Play-saldo verhoogd. Met dit saldo kun je voor het volgende betalen:

• YouTube Premium
  • YouTube Music Premium
  • YouTube TV
  • Films en tv-programma's op YouTube
  • Digitale content op Google Play
  • Kanaallidmaatschappen
  • Super Chats en Super Stickers (op mobiele apparaten)

Meer informatie over Google Play-saldo vind je hier. Neem contact op met Google Play-support bij problemen met je Google Play-saldo.

Een cadeaukaart kopen in Mexico

Je kunt cadeaukaarten kopen bij allerlei verkopers in Mexico, waaronder veel Oxxo-locaties, voor bedragen van MX$ 100, MX$ 300 en MX$ 600.

Je YouTube-cadeaukaart of -code inwisselen

1. Log in op het Google-account dat je wilt gebruiken om je cadeaukaart in te wisselen.
  2. Ga naar de URL die op je cadeaukaart staat of ga naar youtube.com/redeem.
  3. Voer de code in die op je cadeaukaart staat.
  4. Klik op Volgende.
  5. Als je je saldo meteen wilt gebruiken, kies je wat je wilt kopen. Selecteer 'Google Play-saldo' als betaalmethode.
  6. Klik op Kopen om de transactie te voltooien.

Geld toevoegen aan je Google Play-saldo om te betalen voor een bestaand YouTube-lidmaatschap

1. Log in op het Google-account dat je wilt gebruiken om je cadeaukaart in te wisselen.
  2. Ga naar de URL die op je cadeaukaart staat of ga naar youtube.com/redeem
  3. Voer de code in die op je cadeaukaart staat.
  4. Klik op Volgende.

Nadat je de cadeaukaart hebt ingewisseld, check je of deze als betaalmethode is ingesteld voor je lidmaatschap van YouTube Premium, YouTube Music Premium of YouTube TV:

1. Log in op payments.google.com.
  2. Ga naar je betaalde YouTube-lidmaatschap en selecteer Beheren.
  3. Klik onder 'Hoe je betaalt' op Betaalmethode wijzigen.
  4. Kies je Google Play-saldo.
  5. Klik op Opslaan.

Een terugbetaling aanvragen voor een cadeaukaart of code

Als je een terugbetaling wilt aanvragen, neem je contact op met Amazon of de verkoper bij wie je de cadeaukaart hebt gekocht.
Opmerking: Als je een cadeaukaart wilt gebruiken, moet het land/de regio van je Google-account overeenkomen met het land/de regio waar de cadeaukaart wordt aangeboden. Als je een melding krijgt dat YouTube-cadeaukaarten niet geldig zijn in jouw land/regio, moet je controleren of het land/de regio waar de cadeaukaart is uitgegeven, overeenkomt met het land/de regio waar je woont. Als je je adres of land/regio moet aanpassen in je Google-account, kun je je bestaande Google Play-tegoed mogelijk niet gebruiken.