Lunasta YouTube-lahjakortti tai ‑koodi

YouTube-lahjakortilla tai ‑koodilla voit tehdä ostoksia YouTubessa. Lunastettu lahjakortti tai koodi näkyy Google Play ‑saldona. Voit käyttää saldoa seuraaviin palveluihin:

• YouTube Premium
  • YouTube Music Premium
  • YouTube TV
  • YouTuben elokuvat ja TV-ohjelmat
  • Google Playn digitaalinen sisältö
  • Kanavajäsenyydet
  • Super Chatit ja Super Stickersit (mobiililaitteilla)

Katso lisätietoja Google Play ‑saldosta. Jos sinulla on ongelmia Google Play ‑saldon kanssa, ota yhteyttä Google Playn tukeen.

Lahjakortin ostaminen Meksikossa

Lahjakortteja voi ostaa Meksikossa useilta jälleenmyyjiltä sekä monista Oxxo-toimipisteistä, ja niiden arvot ovat 100 MXN, 300 MXN tai 600 MXN.

Näin lunastat YouTube-lahjakortin tai ‑koodin

1. Kirjaudu sille Google-tilillesi, jolla haluat lunastaa lahjakortin.
  2. Mene lahjakortissa mainittuun URL-osoitteeseen tai osoitteeseen youtube.com/redeem.
  3. Kirjoita lahjakortissa oleva koodi.
  4. Klikkaa Seuraava.
  5. Valitse, mitä haluat ostaa, jos haluat käyttää saldon heti. Valitse maksutavaksi Google Play ‑saldo.
  6. Viimeistele maksu valitsemalla Osta.

Rahan lisääminen Google Play ‑saldoon ja olemassa olevan YouTube‑jäsenyyden maksaminen

1. Kirjaudu sille Google-tilillesi, jolla haluat lunastaa lahjakortin.
  2. Mene lahjakortissa mainittuun URL-osoitteeseen tai osoitteeseen youtube.com/redeem
  3. Kirjoita lahjakortissa oleva koodi.
  4. Klikkaa Seuraava.

Varmista lunastamisen jälkeen, että olet valinnut lahjakortin YouTube Premium-, YouTube Music Premium- tai YouTube TV ‑jäsenyyden maksutavaksi:

1. Kirjaudu sivustolle payments.google.com.
  2. Etsi maksullinen YouTube‑jäsenyytesi ja valitse Hallinnoi.
  3. Valitse Miten maksat ‑kohdasta vaihtoehto Muuta maksutapaa.
  4. Valitse Google Play ‑saldo.
  5. Valitse Tallenna.

Hyvityksen pyytäminen lahjakortista tai koodista

Jos haluat pyytää hyvitystä lahjakortista, ota yhteyttä Amazoniin tai lahjakortin jälleenmyyjään.
Huom. Google-tilisi maan on oltava sama maa, josta lahjakortti on ostettu. Jos saat viestin, joka ilmoittaa, etteivät YouTube‑lahjakortit ole voimassa maassasi, varmista että lahjakortin maa on sama kuin asuinmaasi. Mikäli sinun on muutettava Google‑tiliisi liitetty osoite tai asuinmaa, et välttämättä voi käyttää olemassa olevaa Google Play ‑saldoasi.