Tilføj miniaturebilleder på YouTube

Miniaturebilleder giver dine seere mulighed for at se et øjebliksbillede fra din video. Du kan vælge mellem de muligheder, som YouTube genererer automatisk, eller du kan uploade dine egne, hvis din konto er verificeret. Sørg for, at dit miniaturebillede følger retningslinjerne for fællesskabet

Tilføj automatiske eller tilpassede miniaturebilleder

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Vælg Indhold i menuen til venstre.
  3. Klik på den video, du vil redigere.
  4. Vælg et automatisk genereret miniaturebillede, eller klik på Upload miniaturebillede for at oprette et tilpasset miniaturebillede ved hjælp af et billede på din enhed.
  5. Klik på GEM.
Bemærk! Det kan tage noget tid, før dine ændringer af miniaturebilleder vises på YouTube.

Se, hvordan du tilføjer et tilpasset miniaturebillede

Se denne vejledningsvideo fra YouTube Creators-kanalen, hvis du vil se, hvordan du tilføjer et tilpasset miniaturebillede på YouTube.

How to Add Custom Thumbnails to Your YouTube Videos

Abonner på YouTube Creators-kanalen for at få de seneste nyheder, opdateringer og tips.
Få tips til youtubere om miniaturebilleder.

Bedste praksis for tilpassede miniaturebilleder

Billedstørrelse og -opløsning

Dit tilpassede miniaturebillede skal være så stort som muligt. Det bruges til forhåndsvisning i den integrerede afspiller. Vi anbefaler, at dine tilpassede miniaturebilleder:

• Har en opløsning på 1280 x 720 (med en bredde på mindst 640 pixels).
  • Uploades i billedformater såsom JPG, GIF eller PNG.
  • Skal være under 2 MB for videoer eller 10 MB for podcasts.
  • Anvend så vidt muligt billedformatet 16:9, da det er det mest brugte i YouTube-afspillere og -forhåndsvisninger.
  • For podcastplaylister skal du uploade et miniaturebillede med et billedformat på 1:1 i stedet for 16:9 (1280 x 1280 pixels).

Politikker for miniaturebilleder

Alle tilpassede miniaturebilleder skal følge vores retningslinjer for fællesskabet. Dit miniaturebillede kan blive afvist, og du kan få et strafklip på din konto, hvis det indeholder:
  • Nøgenhed eller seksuelt provokerende indhold
  • Hadefulde ytringer
  • Vold
  • Skadeligt eller farligt indhold
Gentagne overtrædelser kan føre til fjernelse af dine rettigheder til at bruge tilpassede miniaturebilleder i 30 dage og endda lukning af din konto. Få flere oplysninger om strafklip for at overtræde retningslinjerne for fællesskabet.
Hvis du får et strafklip, sender vi dig en mail, og du vil se en advarsel under dine Kanalindstillinger, næste gang du logger ind på YouTube. Du kan appellere strafklippet, hvis du mener, at dine miniaturebilleder ikke overtræder YouTubes retningslinjer for fællesskabet. Hvis du får medhold i din appel, og du ikke allerede har erstattet miniaturebilledet, kan vi måske gendanne det.

Begrænsninger for tilpassede miniaturebilleder

Kanaler kan kun uploade et begrænset antal tilpassede miniaturebilleder hver dag. Hvis du får en fejl med teksten "Grænsen for dagligt antal tilpassede miniaturebilleder er nået", når du prøver at uploade et miniaturebillede, kan du prøve igen om 24 timer.
Begrænsningerne kan variere afhængigt af land/region og kanalhistorik. Strafklip for at krænke ophavsretten kan også have indflydelse på kanalhistorikken, og dermed om kanalen er kvalificeret til at uploade tilpassede miniaturebilleder. Strafklip for at overtræde retningslinjerne for fællesskabet påvirker, hvor mange tilpassede miniaturebilleder du kan uploade.
Bemærk! Du kan ikke uploade et tilpasset miniaturebillede for Shorts-videoer, ligesom du kan med videoer i langt format. Du kan vælge et billede fra din Shorts-video som miniaturebillede. Det bliver vist i søgeresultater, på hashtag- og lydomlægningssider samt på din kanalside. Når du har valgt et billede, kan du ikke ændre det, efter du har uploadet videoen.

Hvorfor er mine tilpassede miniaturebilleder slået fra?

YouTube kan slå tilpassede miniaturebilleder fra for visse søgeresultater, hvis de anses for at være upassende for seere.
Alle tilpassede miniaturebilleder skal følge vores retningslinjer for fællesskabet.