Nousevat sisällöntuottajat ja nousevat artistit

Huom. Ominaisuus on käytettävissä YouTubessa tietyillä alueilla tietokoneilla ja mobiililaitteilla.

YouTubeen tulee uusia sisällöntuottajia ja artisteja päivittäin. Haluamme nostaa esiin uusia tähtiä, juhlistaa YouTubesta löytyvää monimuotoisuutta ja auttaa sisällöntuottajia ja artisteja löytämään faneja.

YouTube esittelee uusia sisällöntuottajia ja artisteja Nousussa-välilehdellä:

• Nousussa oleva artisti esittelee uusia musiikkivideoita nousevalta artistilta.
  • Trendaava sisällöntuottaja esittelee nousevan YouTube-kanavan (ei musiikkikanavia).
  • Nouseva pelisisällöntuottaja esittelee nousevia toimijoita, jotka tuottavat pelisisältöä tietokoneille ja mobiililaitteille.

Valikoidut artistit ja sisällöntuottajat näkyvät Nousussa-välilehdellä 24 tunnin ajan, ja kanavan nimen vieressä on sininen "Nousussa oleva artisti"- tai "Trendaava sisällöntuottaja" ‑merkki. Lue lisää Nousussa-välilehdestä.

Tuetut alueet

• Nousussa oleva artisti: Kanada, Yhdysvallat
  • Trendaava sisällöntuottaja: Australia, Brasilia, Espanja, Etelä-Korea, Filippiinit, Indonesia, Intia, Iso-Britannia, Italia, Japani, Latinalainen Amerikka, Lähi-itä, Malesia, Meksiko, Pakistan, Pohjois-Afrikka, Puola, Ranska, Saksa, Taiwan, Thaimaa, Vietnam, Yhdysvallat
  • Gaming Creator on the Rise: Japani, Yhdysvallat

Valintakriteerit

"Trendaava sisällöntuottaja"- ja "Nousussa oleva artisti" ‑valinnat esittelevät YouTuben lupaavia sisällöntuottajia ja artisteja. Valintaa ei voi hakea erikseen. Uudet artistit ja sisällöntuottajat, joilla on yli 1 000 tilaajaa edellä mainituista tuetuista maista, täyttävät automaattisesti vaatimukset. Maa määräytyy kanavan sijainnin mukaan tai sen perusteella, mistä sijainnista kanavalle ladataan eniten videoita.

Valinnassa otetaan huomioon useita eri seikkoja, kuten katselukerrat ja katseluajan kasvu sekä uusien videoiden latausväli. YouTuben järjestelmät ja tiimit tekevät valinnat näiden tietojen pohjalta.

Ilmoitus valinnasta

Jos sinut valitaan Trendaavaksi sisällöntuottajaksi, YouTube lähettää siitä kyseisenä päivänä sähköposti- ja mobiili-ilmoituksen. Jos mahdollista, twiittaamme valinnan myös paikallisella Twitter-tunnuksellamme. Jos kanavaasi on yhdistetty Twitter-tunnus, mainitsemme sen twiitissä.

Jos valinta osuu sinuun, kanavallasi voi olla tavallista enemmän kävijöitä. Suosittelemme tarkistamaan kanavan asetukset ja tutustumaan etenkin videoiden kommenttien valvomiseen.

Eivätkö valinnat näy Nousussa-välilehdellä?

Et välttämättä näe Trendaavaa sisällöntuottajaa tai Nousussa olevaa artistia Nousussa-välilehdellä seuraavista syistä:

• YouTube esittelee lupaavia sisällöntuottajia ja artisteja Nousussa-välilehdellä muutaman kerran viikossa tuetuilla alueilla. Saatat käydä välilehdellä hetkellä, jolloin sisällöntuottajia tai artisteja ei ole esittelyssä. Yritä myöhemmin uudelleen.
  • Jos et ole tuetulla alueella, et näe valittuja sisällöntuottajia tai artisteja. Voit muuttaa sijaintiasetusta, mutta se vaikuttaa Nousussa-välilehden lisäksi koko YouTuben käyttökokemukseen.