Kommende stjerne og Kunstner, der er på vej frem

Bemærk! Denne funktion er tilgængelig på YouTube i udvalgte lande og regioner på computere og mobilenheder.

Der dukker nye youtubere og kunstnere op hver dag. Vi vil gerne dele nogle af disse youtubere og kunstnere med resten af verden for at hylde vores platforms mangfoldighed og dynamik. Vi vil også gerne hjælpe youtubere og kunstnere med at finde deres fans.

YouTube fremhæver nye youtubere og kunstnere på Hot lige nu:

• Kunstner på vej op: Viser nye musikvideoer fra en ny musiker
  • YouTube-stjerne på vej op: Fremhæver en ny YouTube-kanal (ikke musik)
  • Gamerstjerne på vej op: Fremhæver nye, talentfulde gamingyoutubere på computere og mobilenheder

Hot lige nu viser udvalgte kunstnere og youtubere i 24 timer. I løbet af dette tidsrum får de også et blåt "Kunstner på vej op"- eller "YouTube-stjerne på vej op"-badge, der vises sammen med deres kanalnavn på Hot lige nu. Få flere oplysninger om Hot lige nu.

Understøttede lande og regioner

• Kunstner på vej op: Canada, USA
  • YouTube-stjerne på vej op: Australien, Brasilien, Canada, Filippinerne, Frankrig, Indien, Indonesien, Italien, Japan, Latinamerika, Malaysia, Mellemøsten, Mexico, Nordafrika, Pakistan, Polen, Spanien, Storbritannien, Sydkorea, Taiwan, Thailand, Tyskland, USA, Vietnam
  • Gamerstjerne på vej op: Japan, USA

Udvælgelseskriterier

YouTube-stjerne på vej op og Kunstner på vej op fremhæver spirende youtubere og kunstnere på YouTube. Der er ikke nogen ansøgningsproces. Nye kunstnere og youtubere med over 1.000 abonnenter fra de understøttede lande, der er angivet ovenfor, er automatisk kvalificerede i deres respektive lande. Kvalificeringslandet bestemmes af kanalens lokation eller den lokation, hvorfra en kanal oftest uploader.

Vi tager forskellige faktorer i betragtning, når vi skal identificere et spirende talent. Vi ser på antallet af visninger, stigningen i visningstid, og hvor ofte videoer uploades. YouTubes systemer og teams gennemgår udvalget med udgangspunkt i disse metrics.

Underretning om udvælgelse

Hvis du udvælges som en YouTube-stjerne på vej op, får du en mail og en mobilnotifikation fra YouTube samme dag. Hvis det er muligt, tweeter vi også fra vores Twitter-navn for lokale youtubere for at fejre din udvælgelse. Hvis du har et Twitter-navn, bliver du nævnt i tweetet.

Hvis du bliver udvalgt, får du muligvis flere besøgende end normalt på din kanal. Det kan være en god idé at gennemgå dine kanalindstillinger – især hvordan du modererer kommentarer til dine videoer.

Kan du ikke se YouTube-stjerne på vej op, eller Kunstner på vej op, på Hot lige nu?

Nogle grunde til, at du muligvis ikke kan se YouTube-stjerne på vej op eller Kunstner på vej op på Hot lige nu:

• YouTube fremhæver nye youtubere og kunstnere på Hot lige nu et par gange om ugen i understøttede lande eller regioner. Det kan være, at du besøger Hot lige nu på et tidspunkt, hvor der ikke fremhæves nogen youtubere/kunstnere, så prøv igen senere.
  • Hvis du ikke befinder dig i et understøttet land, kan du ikke se nogen youtubere eller kunstnere på vej op. Du kan ændre dine lokationsindstillinger, men det vil påvirke din generelle YouTube-oplevelse, ikke kun sektionen Hot lige nu.