Creador emergent i Artista emergent

Nota: aquesta funció està disponible a YouTube en determinats països i regions en ordinadors i dispositius mòbils.

A YouTube cada dia hi sorgeixen creadors i artistes nous. Volem compartir alguns d'aquests creadors i artistes amb el món per celebrar la diversitat i el dinamisme de YouTube. A més, volem ajudar els creadors i els artistes a trobar els seus fans.

YouTube destaca els creadors i els artistes emergents a Tendències:

• Artista emergent: es mostren vídeos musicals nous d'un artista emergent.
  • Creador emergent: es destaca un canal de YouTube emergent (que no és de música).
  • Creador de videojocs emergent: es destaquen els creadors de videojocs emergents en ordinadors i dispositius mòbils.

Els artistes i creadors seleccionats es mostren a Tendències durant 24 hores. Durant aquest període, també aconsegueixen una insígnia blava d'"Artista emergent" o de "Creador emergent" que figura al costat del nom del seu canal a Tendències. Obtén més informació sobre Tendències.

Països i regions en què s'admet

• Artista emergent: Canadà i Estats Units
  • Creador emergent: Àfrica del Nord, Alemanya, Amèrica Llatina, Austràlia, Brasil, Canadà, Corea del Sud, Espanya, Estats Units, Filipines, França, Índia, Indonèsia, Itàlia, Japó, Malàisia, Mèxic, Orient Mitjà, Pakistan, Polònia, Regne Unit, Tailàndia, Taiwan i Vietnam
  • Creador de videojocs emergent: Estats Units i Japó

Criteris de selecció

Les seccions Creador emergent i Artista emergent destaquen creadors i artistes prometedors a YouTube. No hi ha cap procés de sol·licitud. Els artistes i creadors emergents amb més de 1.000 subscriptors dels països admesos que s'indiquen més amunt són aptes automàticament als països respectius. El país d'idoneïtat es determina per la ubicació del canal o la ubicació on un canal penja contingut amb més freqüència.

A l'hora d'identificar el talent emergent, tenim en compte diversos factors, com ara el nombre de visualitzacions i l'increment del temps de visualització, a més de la freqüència amb què es pengen vídeos. Els sistemes i equips de YouTube revisen les seleccions en funció d'aquestes mètriques.

Notificació de selecció

Si se't selecciona com a Creador emergent, aquell mateix dia rebràs un correu electrònic i una notificació al mòbil de YouTube. Sempre que sigui possible, també enviarem un tuit des del nostre identificador de Twitter local de creadors per celebrar que se t'ha seleccionat. Si tens un compte de Twitter, se't mencionarà al tuit.

Si se't selecciona, és possible que rebis més visites del que és habitual al teu canal. Et recomanem que revisis la configuració del teu canal, especialment com pots moderar els comentaris als teus vídeos.

No pots veure les seccions Creador emergent o Artista emergent a Tendències?

És possible que sigui per algun dels motius següents:

• YouTube destaca creadors i artistes emergents a Tendències diverses vegades a la setmana en regions o països admesos. Pot ser que hagis visitat la pestanya Tendències mentre es canviava de creador o artista destacat. Torna-ho a consultar més tard.
  • Si no et trobes en un país admès, no veuràs cap creador ni artista emergent. Pots canviar la configuració d'ubicació, però això afectarà tota la teva experiència a YouTube, no només la secció Tendències.