Förloppsindikatorn för videor

Navigeringstips om att utforska YouTube-innehåll på din mobila enhet

Förloppsindikatorn gör det lätt att se var du slutade titta på en video förra gången. När du stänger en video utan att titta klart visar en stapel under videominiatyren var du slutade titta. När du spelar upp videon igen börjar den där du slutade senast.

Förloppsindikatorn är tillgänglig när du är inloggad på Google-kontot på tv:n, datorn eller i YouTubes mobilappar.

Obs! När du rensar visningshistoriken rensas också alla förloppsindikatorer.

När du spelar upp en video börjar den vanligtvis där du slutade titta senast. I vissa fall börjar inte videon där du slutade, till exempel om videon nästan är slut.

Obs! Ibland uppdateras inte förloppsindikatorn direkt. I så fall kan du prova att uppdatera webbläsaren eller flödet.