Videofremdriftslinjen

Navigeringstips: Slik utforsker du YouTube-innhold på mobilenheter

Med fremdriftslinjen er det enkelt å se hvor langt du kom sist du så en bestemt video. Hvis du avbryter en video før du har sett den ferdig, ser du en linje under videominiatyrbildet som viser hvor langt du kom. Når du spiller av videoen igjen, starter den derfra.

Fremdriftslinjen er tilgjengelig når du er logget på Google-kontoen din på TV-en, datamaskinen eller i YouTube-mobilappene.

Merk: Hvis du tømmer seerloggen, nullstilles også alle fremdriftslinjene.

Når du velger en delvis sett video, starter den vanligvis der du sluttet – men i noen tilfeller skjer ikke dette, for eksempel hvis videoen nesten var ferdig.

Merk: Noen ganger oppdateres ikke fremdriftslinjen med det samme. I så fall kan du prøve å laste inn nettlesersiden eller feeden på nytt.