Videovoortgangsbalk

Met de videovoortgangsbalk kun je makkelijk controleren op welk punt in een video je bent gebleven. Als je een video sluit zonder deze helemaal te bekijken, geeft een rode balk onder de videothumbnail aan waar je bent gebleven. Als je de video opnieuw afspeelt, wordt die hervat op het punt waar je bent gestopt.

Je ziet de voortgangsbalk als:

• Je bent ingelogd op je Google-account op je tv, op je computer of in de mobiele YouTube-apps.
  • Je kijkgeschiedenis is ingeschakeld (niet onderbroken).

Opmerking: Als je je kijkgeschiedenis wist, worden ook alle voortgangsbalken gewist.

Als je een gedeeltelijk bekeken video selecteert, wordt de video meestal hervat op het punt waar je bent gestopt. In sommige gevallen is dat niet zo, bijvoorbeeld als je de video bijna helemaal hebt bekeken.

Soms wordt de voortgangsbalk niet direct geüpdatet. Probeer in dat geval je browser of feed te vernieuwen.