Videovoortgangsbalk

Navigatietips om YouTube-content te ontdekken op je mobiele apparaat

Met de videovoortgangsbalk kun je makkelijk zien op welk punt in een video je bent gebleven. Als je een video sluit zonder deze helemaal te bekijken, geeft een balk onder de videothumbnail aan waar je bent gebleven. Als je de video opnieuw afspeelt, wordt die hervat op het punt waar je bent gestopt.

Je ziet de voortgangsbalk als je ingelogd bent op je Google-account op tv, op je computer of in de mobiele YouTube-apps.

Opmerking: Als je je kijkgeschiedenis wist, worden ook alle voortgangsbalken gewist.

Als je een gedeeltelijk bekeken video selecteert, speelt de video meestal af vanaf het punt waar je bent gestopt. In sommige gevallen is dat niet zo, bijvoorbeeld als je de video bijna helemaal hebt bekeken.

Opmerking: Soms wordt de voortgangsbalk niet meteen geüpdatet. Probeer in dat geval je browser of feed te vernieuwen.