Videon etenemispalkki

Videon etenemispalkista näkee helposti, mihin videon edelllinen katselukerta päättyi. Jos poistut videosta katsomatta sitä loppuun, videon pikkukuvan alla näkyvä punainen palkki osoittaa, mihin kohtaan jäit. Kun katsot videota uudelleen, toisto alkaa edellisen katselukerran päättymiskohdasta.

Etenemispalkki näkyy, jos kumpikin seuraavista ehdoista täyttyy:

• Olet kirjautunut sisään YouTube-tilillesi televisiolla, tietokoneella tai YouTuben mobiilisovelluksilla.
  • Katseluhistoria on käytössä (ei keskeytetty).

Huom. Katseluhistorian tyhjentäminen tyhjentää myös etenemispalkit.

Kun valitset osittain katsotun videon, videon toisto alkaa yleensä siitä kohtaa, johon toisto edellisellä katselukerralla päättyi. Joissain tapauksissa videon toisto kuitenkin alkaa alusta, esimerkiksi silloin, jos video katsottiin lähes loppuun.

Joskus etenemispalkki ei päivity aivan saman tien. Päivitä tällöin selain tai syöte.