Videon etenemispalkki

Vinkkejä YouTube-sisällön käyttöön mobiililaitteella

Videon etenemispalkista näet helposti, mihin videon edellinen katselukerta päättyi. Jos poistut videosta katsomatta sitä loppuun, videon pikkukuvan alla näkyvä punainen palkki osoittaa, mihin kohtaan jäit. Kun palaat katsomaan videota, toisto alkaa tästä kohdasta.

Etenemispalkki on käytettävissä, kun olet kirjautunut Google-tilillesi televisiossa, tietokoneella tai YouTuben mobiilisovelluksessa.

Huom. Katseluhistorian tyhjentäminen poistaa myös etenemispalkit.

Kun valitset osittain katsotun videon, videon toisto alkaa yleensä siitä kohtaa, johon toisto edellisellä katselukerralla päättyi. Joissakin tapauksissa videon toistoa ei kuitenkaan jatketa siitä, mihin jäit. Näin käy esimerkiksi silloin, jos video katsottiin lähes loppuun.

Huom. Joskus etenemispalkki ei päivity saman tien. Päivitä tällöin selain tai syöte.