Videoens statuslinje

Tips til at navigere i YouTube-indhold på din mobilenhed

Videoens statuslinje gør det nemt at tjekke, hvor du sluttede, sidste gang du så en video. Når du forlader en video, inden du er færdig med at se den, viser en bjælke under videominiaturen dig, hvor du sluttede. Når du afspiller videoen igen, starter den, hvor du sluttede.

Du kan se statuslinjen, når du er logget ind på din Google-konto på dit tv, på din computer eller i YouTube-mobilapps.

Bemærk! Når du rydder din afspilningshistorik, rydder du også alle statuslinjer.

Når du vælger en delvist set video, genoptages videoen normalt fra det sted, hvor du sluttede. Der er tilfælde, hvor videoen ikke vil starte fra det sted, hvor du sluttede, f.eks. hvis videoen er næsten færdig.

Bemærk! Nogle gange opdaterer statuslinjen ikke med det samme. Hvis det er tilfældet, kan du prøve at opdatere din browser eller dit feed.