YouTube Universal Links

Med YouTube Universal Links flyttar du enkelt mellan YouTube-appen och andra appar på din iOS-enhet. När du klickar på en YouTube-länk (t.ex. youtube.com, m.youtube.com och youtu.be) öppnas YouTube-appen automatiskt på iOS-enheten.

Universal Links aktiveras automatiskt för alla enheter med operativsystemen iOS 9 och senare. Om du vill återgå till föregående app klickar du på bakåtpilen längst upp på sidan.

Vi rekommenderar att du använder den senaste versionen av YouTube-appen eftersom den har fler funktioner än mobilwebbplatsen.

Aktivera Universal Links

Du kan aktivera Universal Links igen.

1. Öppna YouTubes mobilwebbplats.
  2. Tryck på Öppna längst upp i den mobila webbläsaren.

När du trycker på vissa länkar och appar kan du få frågan ”Öppna i YouTube?”. Du kan då välja Öppna om du vill öppna YouTube-appen.

Sökresultat på Google för YouTube från iPhones/iPods omdirigerar dig till m.youtube.com. Sökresultat för YouTube från iPads omdirigerar dig till youtube.com.