Enllaços universals de YouTube

Els enllaços universals de YouTube et permeten moure't fàcilment entre l'aplicació YouTube i altres aplicacions del dispositiu iOS. Quan fas clic en qualsevol enllaç de YouTube (com ara youtube.com, m.youtube.com i youtu.be), el dispositiu iOS obre l'enllaç automàticament a l'aplicació YouTube.

Els enllaços universals s'activen automàticament per a tots els dispositius que fan servir iOS 9 o una versió posterior com a sistema operatiu. Per tornar a l'aplicació anterior, fes clic a la fletxa enrere de la part superior de la pàgina.

Et recomanem que utilitzis la versió més recent disponible de l'aplicació YouTube, ja que té més funcions que la versió web per a mòbils.

Activar els enllaços universals

Pots tornar a activar els enllaços universals.

1. Obre el lloc web de YouTube per a mòbils.
  2. A la part superior del navegador mòbil, toca Obre.

Alguns enllaços i aplicacions mostraran el missatge "Vols obrir-ho a YouTube?". En aquest cas, selecciona Obre per anar a l'aplicació YouTube.

Els resultats de la cerca de Google sobre YouTube en iPhones i iPods dirigeixen a m.youtube.com, mentre que els resultats en iPads dirigeixen a youtube.com.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda