Foutmeldingen in YouTube oplossen

Wanneer YouTube de uit te voeren actie niet kan voltooien, kan er een foutmelding worden weergegeven op je apparaat. Er zijn allerlei oorzaken die kunnen leiden tot foutmeldingen. Veel van die oorzaken liggen buiten het bereik van YouTube. Denk hierbij aan een slechte internetverbinding of onvoldoende geheugen op je apparaat.

Enkele van de meest voorkomende foutmeldingen zijn:

• 'Controleer je netwerkverbinding (Opnieuw).'
  • 'Fout bij het laden. Tik om het opnieuw te proberen.'
  • 'Geen verbinding.'
  • '500 Interne serverfout.'

Als je een foutmelding ontvangt, kun je een aantal eenvoudige stappen volgen om te proberen het probleem op te lossen.

Veelvoorkomende foutmeldingen op computers zijn:

• '500 Interne serverfout.'
  • 'Er is helaas iets fout gegaan.'
  • '403 Fout.'
  • 'Je browser herkent momenteel geen van de beschikbare video-indelingen.'

Volg deze eenvoudige stappen om te proberen het probleem op te lossen.

• Vernieuw de pagina.
  • Als je veel tabbladen hebt openstaan in de browser, kan het helpen om ze allemaal te sluiten, behalve het tabblad dat je voor YouTube gebruikt.
  • Sluit de browser en open deze opnieuw.
  • Start de router opnieuw op.
  • Start je computer opnieuw op.
  • Update de browser naar de nieuwste versie.
  • Gebruik Google Chrome als browser.
  • Verwijder de Chrome-extensie 'YouTube Flash Video Player 57.0'.

Als je nog steeds problemen ondervindt, laat het ons dan weten door feedback te verzenden.