YouTuben virheviestien vianmääritys

Saatat nähdä virheviestejä laitteessasi, kun YouTube ei voi suorittaa valitsemaasi toimintoa. Virheviestien taustalla voi olla monta syytä. YouTube ei voi hallita kaikkia niistä, esimerkiksi heikkoa internetyhteyttä tai laitteen riittämätöntä muistia.

Yleisimpiä virheviestejä:

• Tarkista verkkoyhteytesi (yritä uudelleen).
  • Latausvirhe. Yritä uudelleen napauttamalla.
  • Ei yhteyttä
  • 500 Sisäinen palvelinvirhe

Jos saat virheviestin, voit yrittää ratkaista ongelman näissä ohjeissa annetuilla helpoilla keinoilla.

Tietokoneen yleisiä virheilmoituksia:

• 500 Sisäinen palvelinvirhe
  • Olemme pahoillamme, tapahtui jokin virhe.
  • 403 Virhe
  • Selaimesi ei tunnista tällä hetkellä käytettävissä olevia videomuotoja

Ongelman voi ehkä ratkaista seuraavilla helpoilla keinoilla:

• Päivitä sivu.
  • Jos avoinna on useita selaimen välilehtiä, sulje muut paitsi YouTuben välilehti.
  • Käynnistä selain uudelleen.
  • Käynnistä reititin uudelleen.
  • Käynnistä tietokone uudelleen.
  • Päivitä selain uusimpaan versioon.
  • Käytä Google Chrome ‑selainta.
  • Poista Chrome-laajennus YouTube Flash Video Player 57.0.

Jos sinulla on edelleen ongelmia, ilmoita asiasta meille antamalla palautetta.