Ratkaisuja YouTuben virheviesteihin

Saatat nähdä virheviestejä laitteesllsi, kun YouTube ei voi suorittaa valitsemaasi toimintoa. Virheviestit voivat johtua monista syistä. YouTube ei voi vaikuttaa kaikkiin niistä, esimerkiksi heikkoon internetyhteyteen tai laitteen riittämättömään muistiin.

Yleisimpiä virheviestejä:

• Tarkista verkkoyhteytesi (yritä uudelleen).
  • Latausvirhe. Yritä uudelleen napauttamalla.
  • Ei yhteyttä.
  • Tapahtui odottamaton virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
  • 400 Verkkovirhe

Älytelevisioihin, Chromecastiin ja pelikonsoleihin liittyvät ongelmat

Tässä muutamia ohjeita älytelevisioihin, Chromecastiin tai pelikonsoleihin liittyvien yleisten ongelmien korjaamiseen:

• Käynnistä YouTube-sovellus uudelleen.
  • Käynnistä laite uudelleen katkaisemalla virta ja kytkemällä se takaisin päälle.
  • Pelikonsolit: Poista YouTube-sovelluksen asennus ja asenna se uudelleen.
  • Päivitä laitteesi laiteohjelmisto tai käyttöjärjestelmä.

Jos käytät tietokonetta, saatat nähdä myös seuraavanlaisia virheviestejä:

• 500 Sisäinen palvelinvirhe
  • Olemme pahoillamme, tapahtui jokin virhe.
  • 403 Virhe
  • Selaimesi ei tunnista tällä hetkellä käytettävissä olevia videomuotoja.

Voit yrittää korjata ongelman seuraavilla tavoilla:

• Päivitä sivu.
  • Jos selaimessa on avoinna useita välilehtiä, sulje muut paitsi YouTuben välilehti.
  • Käynnistä selain uudelleen.
  • Käynnistä reititin uudelleen.
  • Käynnistä tietokone uudelleen.
  • Päivitä selain uusimpaan versioon.
  • Käytä Chrome-selainta.
  • Poista selaimen välimuisti ja evästeet.
  • Poista Chrome-laajennus YouTube Flash Video Player 57.0.

Muita virheitä

YouTuben maksullisiin tuotteisiin liittyvät ongelmat

Jos edellä olevat ohjeet eivät auttaneet, ja

• olet ostanut elokuvan tai TV-ohjelman YouTubesta TAI
  • sinulla on YouTube Musicin, YouTube Premiumin tai YouTube TV:n voimassa oleva, maksullinen jäsenyys,

voit ottaa meihin yhteyttä ja pyytää apua ostoihin ja jäsenyyksiin liittyvissä asioissa.

Ikärajoitettu sisältö

Toisinaan sisältö ei riko YouTuben käytäntöjä, mutta se ei välttämättä sovi alle 18-vuotiaille. Ikärajoitetut videot eivät välttämättä näy käyttäjille, jotka

• ovat alle 18-vuotiaita
  • eivät ole kirjautuneena
  • katsovat useimmille kolmansien osapuolten sivustoille upotettuja YouTube-videoita.

Lue lisää ikärajoitettujen videoiden katsomisesta.

Rajoitettu tila

Rajoitettu tila on valinnainen asetus, joka suodattaa YouTubessa pois vain aikuisille tarkoitettua sisältöä, jota et itse halua nähdä tai jota et halua muiden laitteitasi käyttävien näkevän. Kun rajoitettu tila on päällä, et ehkä näe kommentteja. Voit laittaa rajoitetun tilan päälle tai pois.

Huom. Rajoitettu tila toimii selain- tai laitetasolla, joten se on laitettava päälle tai pois erikseen jokaisessa selaimessa tai laitteella.

Videoiden tallentamiseen liittyvät ongelmat

Jos sinulla ei ole YouTube Premiumia tai jos videoiden tallentaminen laitteelle ei ole käytettävissäsi, et voi tallentaa videoita laitteellesi. Jos videoiden tallentamisen pitäisi olla mahdollista, mutta latauksessa ilmenee ongelmia, voit kokeilla näitä ongelmanratkaisuvinkkejä.

Tilin virheet

Näistä artikkeleista voi olla apua, jos sinulla on ongelmia tilisi kanssa:

Jos näistä ohjeista ei ollut apua eikä ongelma ratkennut, ota meihin yhteyttä lähettämällä palautetta.