Fejlfinding af fejlmeddelelser på YouTube

Når YouTube ikke kan fuldføre den handling, du har foretaget, vises der muligvis en fejlmeddelelse på din enhed. Der er mange årsager til fejlmeddelelser. Mange af dem er nogle, som YouTube ikke har kontrol over. Det kan bla. være i tilfælde af dårlig internetforbindelse og utilstrækkelig hukommelse på din enhed.

Nogle af de mest almindelige fejlmeddelelser er:

• "Tjek din netværksforbindelse (prøv igen)."
  • "Fejl ved indlæsning Tryk for at prøve igen."
  • "Ingen forbindelse."
  • "Der opstod et uventet problem. Prøv igen senere."
  • "400 Netværksfejl."

Problemer på Smart-tv, Chromecast og spillekonsoller

Hvis du bruger et Smart-tv, en Chromecast eller en spillekonsol, kan du følge denne vejledning for at løse de mest almindelige problemer:

• Genstart YouTube-appen.
  • Genstart din enhed: Foretag en hård genstart ved at afbryde strømmen og tilslutte den igen.
  • For spillekonsoller: Afinstaller og geninstaller YouTube-appen.
  • Opdater din enheds firmware/systemsoftware.

YouTube-app

Hvis du bruger YouTube-appen på en iPhone eller iPad, ser du muligvis også disse fejlmeddelelser:

• "Tjek din netværksforbindelse (prøv igen)."
  • "Ingen forbindelse."

Her er nogle ting, du kan gøre for at prøve at rette fejlen:

• Sørg for, at din telefon ikke er i flytilstand.
  • Opret forbindelse til Wi-Fi, LTE eller 3G (hvis det er tilgængeligt).
  • Genstart appen.
  • Prøv at se videoen på en anden enhed.
  • Sørg for, at du har downloadet den nyeste version af YouTube-appen.
  • Opdater dit operativsystem.
  • Prøv at se videoen igen om 30 minutter.

Tjek dit dataforbrug

Sørg for, at dataforbrug er slået til for YouTube:

1. Gå til Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Mobil.
  3. Gå til YouTube i sektionen "Mobildata".
  4. Tryk på knappen ved siden af YouTube, så den tændes.

Mobilweb

Hvis du bruger YouTube på mobilweb, ser du muligvis også disse fejlmeddelelser:

• "Der er opstået en fejl."
  • "Der opstod en fejl under udførelse af denne handling."
  • "Ups! Der gik noget galt."

Her er nogle ting, du kan gøre for at prøve at rette fejlen:

• Genindlæs siden.
  • Hvis du har flere faner åbne i din browser, kan du forsøge at lukke alle undtagen YouTube-fanen.
  • Sørg for, at din telefon ikke er i flytilstand.
  • Opret forbindelse til Wi-Fi, LTE eller 3G (hvis det er tilgængeligt).
  • Genstart din browserapp.
  • Genstart din enhed.
  • Prøv at se videoen på en anden enhed.
  • Ryd din browsers cache og cookies.

Andre fejlmeddelelser

Problemer med YouTubes betalingsprodukter

Hvis ovenstående trin ikke fungerer, og du:

• Har købt en film eller tv-serie på YouTube ELLER
  • Er aktivt, betalende medlem af YouTube Music, YouTube Premium eller YouTube TV

Du kan kontakte os for at få hjælp til køb og medlemskaber.

Aldersbegrænset indhold

Selvom noget indhold ikke overtræder vores politikker, er det muligvis ikke passende for seere under 18. Aldersbegrænsede videoer er muligvis ikke synlige for brugere, der:

• Er under 18 år
  • Er logget ud
  • Ser YouTube-videoer, der er indlejret på tredjepartswebsites

Få flere oplysninger om at se videoer med aldersbegrænsning.

Begrænset tilstand

Begrænset tilstand er en valgfri indstilling, som blokerer indhold, der kan være uegnet for børn, og som du eller andre, der bruger din enhed, ikke vil se. Når Begrænset tilstand er slået til, er kommentarer muligvis ikke synlige. Du kan slå Begrænset tilstand til eller fra.

Bemærk! Begrænset tilstand fungerer på browser- eller enhedsniveau. Det betyder, at den skal slås til eller fra for hver af de browsere eller enheder, du bruger.

Problemer med at downloade videoer

Hvis du ikke har YouTube Premium, eller hvis download af videoer ikke er tilgængeligt for dig, kan du ikke downloade videoer. Hvis download af videoer er tilgængeligt for dig, men du oplever problemer, kan du prøve nogle af disse tips til fejlfinding ved download.

Problemer med kontofejl

Hvis du oplever problemer med din konto, kan disse artikler muligvis hjælpe dig:

Hvis ovenstående vejledning ikke fungerer, og du stadig har problemer, kan du give os besked ved at indsende feedback.