Resoldre problemes relacionats amb els missatges d'error de YouTube

Si YouTube no pot completar l'acció que vols dur a terme, és possible que es mostri un missatge d'error al dispositiu. Els missatges d'error poden tenir diverses causes. Molts no tenen a veure amb YouTube, com ara una mala connexió a Internet o la falta de memòria del dispositiu.

A continuació s'indiquen alguns dels missatges d'error més habituals:

• "Comprova la connexió de xarxa (Torna-ho a provar)".
  • "S'ha produït un error de càrrega. Toca per tornar-ho a provar".
  • "No hi ha connexió".
  • "Error 500: error intern del servidor".

Si reps un missatge d'error, pots seguir alguns passos senzills per resoldre el problema.

Missatges d'error habituals a l'ordinador:

• "Error 500: error intern del servidor".
  • "S'ha produït un error".
  • "Error 403".
  • "Actualment el teu navegador no reconeix cap dels formats de vídeo disponibles".

Per solucionar l'error, pots seguir aquests passos senzills:

• Torna a carregar la pàgina.
  • Si tens moltes pestanyes obertes al navegador, mira de tancar-ne la majoria excepte les que estàs utilitzant per a YouTube.
  • Reinicia el navegador.
  • Reinicia l'encaminador.
  • Reinicia l'ordinador.
  • Actualitza el navegador a la darrera versió.
  • Fes servir Google Chrome com a navegador.
  • Suprimeix l'extensió de Chrome "YouTube Flash Video Player 57.0".

Si encara veus errors, fes-nos-ho saber enviant-nos suggeriments.