Lav videokvalitet efter upload

Når du uploader en video, bliver den i første omgang behandlet i lav kvalitet. Det betyder, at du kan uploade videoen hurtigere. Når uploadprocessen er færdig, kan din video streames i lav kvalitet på en lang række enheder.

Højere videokvalitet, f.eks. 4K eller 1080p, kan tage længere tid at behandle. Under behandlingen kan det i flere timer se ud, som om din video ikke er tilgængelig i højere kvalitet. Når behandlingen er afsluttet, vil din video være tilgængelig i højere kvalitet.

Om behandlingstid

Behandlingstiden afhænger af mange faktorer, heriblandt:

• Videoformat
  • Videolængde
  • Billedfrekvens
  • Kvalitet

Videoer i højere kvalitet som 4K eller 1080p tager længere tid at uploade og behandle. Det samme gør sig gældende for videoer med højere billedfrekvenser (f.eks. 60 billeder pr. sekund).

4K-videoer er f.eks. fire gange større end 1080p-videoer. Det kan tage fire gange så lang tid, før en video er uploadet og tilgængelig i 4K-kvalitet. Det kan tage op til 4 timer, før en 4K-video på 60 minutter med en billedfrekvens på 30 billeder pr. sekund er klar til at blive vist i høj opløsning. En 4K-video med en billedfrekvens på 60 billeder pr. sekund vil tage længere tid.

Tjek videokvaliteten

Du kan se, om din video er færdigbehandlet, så den kan vises i høj kvalitet, på afspilningssiden.

1. Åbn din videos afspilningsside.
  2. Vælg Indstillinger i videoafspilleren.
  3. Klik på Kvalitet.

Hvis indstillingerne for høj kvalitet stadig mangler, betyder det, at behandlingen stadig kører i baggrunden. Se, hvordan du ændrer kvaliteten af din video.