Qualitat de vídeo baixa després de la pujada

Quan penges un vídeo, primer es processa en baixa qualitat, ja que així la pujada es completa més ràpidament. Un cop s'hagi acabat de penjar, es podrà reproduir en continu en baixa qualitat en una àmplia varietat de dispositius.

És possible que les qualitats més altes, com ara 4K o 1080p, tardin més a processar-se. Durant aquest processament, és possible que el vídeo no estigui disponible en qualitats més altes durant unes hores. Un cop el vídeo s'hagi processat en alta resolució, les opcions de qualitats més altes estaran disponibles.

Sobre el temps de processament

El temps de processament depèn de diversos factors, com ara els següents:

• Format del vídeo
  • Durada del vídeo
  • Fotogrames per segon
  • Qualitat

Els vídeos amb una qualitat més alta, com ara els vídeos en 4K o 1080p, tarden més a penjar-se i a processar-se. Passa el mateix amb els vídeos amb velocitats de fotogrames per segon més altes, com ara 60 FPS.

Per exemple, els vídeos amb qualitat 4K són 4 vegades més grans que els vídeos de 1080p i, per tant, és possible que tardin 4 vegades més a estar disponibles després que s'acabin de penjar. Un vídeo amb qualitat 4K, d'una velocitat de fotogrames per segon de 30 FPS i 60 minuts de durada pot tardar fins a 4 hores a processar-se en alta resolució. Un vídeo amb resolució 4K i 60 FPS tardarà més.

Comprovar la qualitat de vídeo

Per veure si el vídeo s'ha acabat de processar en les qualitats més altes, consulta la pàgina de visualització del vídeo.

1. Obre la pàgina de visualització del vídeo.
  2. Al reproductor de vídeo, selecciona Configuració .
  3. Fes clic a Qualitat.

Si encara no es mostren les opcions de qualitats més altes, vol dir que encara s'estan processant en segon pla. Obtén informació sobre com pots canviar la qualitat del vídeo.