Yli 15 minuutin mittaisten videoiden lataaminen

Videon pituusrajan kasvattaminen

Videolatauksissa on oletuksena 15 minuutin pituusrajoitus. Vahvistetuilla tileillä voi ladata myös pidempiä videoita.

Näin vahvistat Google-tilisi:

1. Avaa YouTube-mobiilisovellus.
  2. Napauta Luo  ja sitten Lataa video.
  3. Valitse yli 15 minuutin pituinen video.
  4. Valitse videon nimi, kuvaus ja asetukset ja napauta SEURAAVA.
  5. Vahvista Google-tilisi seuraamalla ohjeita. Voit valita, haluatko vahvistuskoodin tekstiviestillä mobiililaitteeseen vai automatisoidun puhelun kautta.

Ladattavan videon enimmäiskoko

Ladattavan videon enimmäiskoko on 2568 Gt tai 12 tuntia sen mukaan, kumpi on pienempi. Olemme aiemmin muuttaneet latausrajoituksia, joten joidenkin vanhempien videoiden kesto voi olla yli 12 tuntia.

Ratkaisuja yleisiin ongelmiin

Olen jo vahvistanut tilini, mutta videoni ei silti pyöri.

Tilin vahvistamisen jälkeen sinun on ladattava videosi uudelleen:
  1. Kirjaudu YouTube Studioon.
  2. Valitse LUO ja lataa videosi uudelleen.
En tiedä, olenko vahvistanut tilini.

Jos olet jo vahvistanut Google-tilisi, näet sen Lisäominaisuudet-kohdasta. Jos tili on vahvistettu, "Puhelinvahvistuksen vaativat ominaisuudet" ‑ruudun vieressä näkyy "Käytössä".

Olen jo vahvistanut tilini mutta en voi silti ladata pitkiä videoita.

Jos olet aiemmin pystynyt lataamaan pitkiä videoita mutta enää se ei onnistu, katso onko tililläsi tekijänoikeusvaatimuksia tai ‑varoituksia.

Videoni on suurempi kuin 256 Gt.

Jos videosi on suurempi kuin 256 Gt, kokeile pakata se videonmuokkausohjelmalla ennen kuin lataat sen YouTubeen. Pakkaaminen pienentää videotiedoston kokoa kuvanlaadun kärsimättä. Tavallinen tapa pakata video YouTubea varten on koodata se H.264-koodekilla.